Pitanja veza za izlaske

zabavljanje na 35 reddit

Udahnuo sam ogroman dah hladnog večernjeg zraka. Držao si svoju ruku tamo, lagano dodirujući moju ruku.

Moje usne su pronašle tvoj vrat. Sve što sam želio je da skinem sa sebe sve barijere koje su stajale između nas - besmislenu košulju i kravatu, povezne cipele i čarape, smetnju mojih pantalona i donjeg rublja - i osjetim kako si gola uz mene. Slomio sam naše usne i počeo da pomeram usne niz tvoje telo. Osjećaj leptira koji lepršaju po mojoj unutrašnjosti. Morao sam da kažem šta osećam. Pocrvenila sam i skrenula pogled.

Udarao si noge, a gaćice lete po sobi. Srce mi je poskočilo kao da su lopatice defibrilatora. Usne su nam se srele. Otvorio sam usta i obavio usne oko tvog klitorisa. Kakva jadna uvodna linija pitanja veza za izlaske. Jebeni Jim."Sljedećih pola sata pokušavao je, krišom, da se probijem preko sobe do mjesta gdje sam te vidio, provodeći minut ili dva u razgovoru s nekim prije nego što je rekao: "Želim sustići tog i tog", pokazujući na nekoga kako bio nekoliko stopa bliže vama, a zatim idite dalje.

Sva krv se vratila u moj mozak, a jedna misao, tako snažna, tako sigurna, ispunila mi je glavu. Konačno, oni prestaju, a vi se zavalite i zatvorite oči. Držali smo pogled jedno u drugome ono što se činilo kao zauvek, iako je to verovatno trajalo 20 sekundi. Nagnuo sam se, usnama dodirujući tvoje uho, i izgovorio riječi koje su mi ispunile glavu.
Podigao sam svoj jezik s tvog tijela na najmanji trenutak, samo da ga vidim. Ruka mi je posegnula i lagano prešla preko tvog potiljka. Morali smo prekinuti zagrljaj da bismo se još više zbližili. Samo sam želio pravu osobu s kojom bih mogao uspostaviti pravu vezu.„Šta je stvarnije od piva iz flaše“, pitao sam se.
Prvo svoje gole ruke dok ste skidali košulju, zatim ramena, stomak i leđa dok ste skidali potkošulju. Imam grozan osmeh kada to prisilim. Bio je to moj prvi pogled na njih, prekrasne, male okrugle kugle prekrivene tamnosmeđim bradavicama.
Ruke i dalje prelaze po tijelu, nježno masirajući kožu zabavljanje na 35 reddit. Pokušao sam da isplaniram neki način da napravim potez, ali ti si preuzeo inicijativu.