Kompenzirano upoznavanje google translate

Svako ima svoje preferencije, ali smatram da su afere sa ženama praktičnije. Gena je potaknulo da razmotri Jasmine. Je li to dogovor?" Genov glas je zvučao tiho. Uglavnom samo na jednu noć. To je zaista jedini način da to uradite kako treba. Stacy ju je ohrabrila."Savršeno. Ne želite da vučete nakon što završite, jer možete izazvati trčanje i zastoje. Ako to ne uspije dovoljno dobro da te zadovolji, bit ću ovdje."„Da. Nikada ne ugrizem mušteriju osim ako ona to od mene ne zatraži."Jasmine i Stacy su se nasmijale. Ne mogu ti ni da se odužim za ovu odeću."„Znam. Tri sata kasnije, nakon što su završili kupovinu, Gen i Jasmin su pijuckali čaj u Jasmininom stanu. Sada imate divnu ženstvenu figuru, ali ako ikada budete imali problema da pravilno obujete čarape, to je znak , ti znaš."Gen je klimnuo glavom dok je klizila prema gore.
Ponašaš se mnogo starije od toga, što i nije loše. Ali imala je novca i činilo se da toliko kontroliše stvari, kao što bi to bila starija, etablirana žena. Samo pokušavaš da budeš prijatelj. Pozvani ste ovdje na ručak svakog ponedjeljka, srijede i petka.

Dakle, primamljivost, ha?"Jasmine je klimnula."Uglavnom. Ja to nazivam 'sranjem'. A najlonke su prokleto vruće za ove dijelove.
Znaš šta, probaj odjeću kompenzirano upoznavanje google translate. Gen je smatrao da je namještaj ukusan i udoban. Evo, Gen, osjećaš."Gen je oklevao, ali Stejsi se nasmešila."Samo naprijed, draga. Nikada više neću pokretati ovu temu.
Ali sada osjećam očaj u tebi. Garantujem da ćete ovdje dobiti sve što vam je potrebno da natjerate tog vašeg momka da odustane od svega što radi i obožava vaše tijelo. Uvijek sam samo išao dalje.""Pa, očigledno mislite da jeste.

Jasmine je otkopčala pojas."Hvala na tome.