Zabavljaju se u Tokiju i Riju u stvarnom životu

Dok Suzan otvara oči, ona sjedi okrenuta na Gusovim ramenima s njegovim rukama na njenom butinu. Angela grca i saginje se, prije nego što joj Susan zabode koleno u grudi, što je vrati u konopce. Ima veoma smeđu kožu od sunčanja. Susan daje znak Gusu da dođe po nju. Ona stavlja glavu u Angelinu crvenu grivu i počinje da ljubi i grize protivnicu za vrat i uho.
Hajde da se koncentrišemo na Gusa. Neposredno prije nego što je udario Gusa, on zatvara svoju desnu ruku oko Gusovih oraha.

Suzan vrišti, ali Gus nastavlja da joj udara lakat za laktom u lijevu dojku. Angela oslobađa abdominalno istezanje, ali se drži za Fredov penis i gura ga u užad.

Kada mu Susan masira jaja i penis, on se opušta, da bi vrisnuo od bola, kada mu je ona ubrzo nakon toga zadala jak bol pritiskom na jednonogog bostonskog raka. Angela kreće za izazivačima, a Susan izlazi iz šampionskog ugla da je dočeka."Uništićemo vas obojicu i poslati vas u penziju - a onda ćemo titule odneti kući gde im je mesto. Ušli smo u njegovu glavu. Gus vrišti naglas, dok Fred pojačava pritisak. Imamo mnogo više zabave i puno kazne za ti večeras."Ona mu skida tajice i ponovo nježno hvata Fredov penis.

Gus ulazi u ring i zaokružuje Suzan. Gus grca i pokušava se osloboditi, ali Fred ga drži u dobroj i čvrstoj poziciji preko koljena. Angela se popušta na istezanju i nježno uvija Fredove bradavice. Ovo ga vraća na strunjaču i zaboravi na Angelu. Gus vrišti, ali sudija ne vidi šta Fred radi zabavljaju se u Tokiju i Riju u stvarnom životu. Nakon 1 minute borbe, žena izazivačica se znoji, ali čini se da prihvata da je na milosti Suzan i da neće izaći sve dok joj protivnica ne odluči pustiti. Nema dvostrukog timiranja u ringu osim 30 sekundi na svakom tag-u. Pregazi je, hvata je za ruke i stavlja ih na svoja bedra prije nego što joj objema rukama uhvati bradu."Sviđa mi se kvačilo, Susan - kako se osjećaš u vezi s tim?"Gus se smije dok stvarno vrši pritisak na držanje. Susan puzi iza Angele, sjeda je, postavlja svoje tijelo čvrsto uz Angelino i primjenjuje gušenje. Kosu nosi u rep. Gus vrišti kroz čitavu "sesiju gaženja", dok Susan prebacuje svoju lijevu nogu uz topot za tupanjem. Susan tako nastavlja nekoliko minuta, prije nego što odvuče Gusa u svoj ugao, gdje Fred čeka da plati nešto. Ona ga brzo pogladi do pune erekcije.„Osećam da ti se zaista sviđa moj dodir, dušo – ja sam mnogo više žena u poređenju sa onom opuštenom starom kučkom koju si doveo večeras“, kaže mu ona devojačkim tonom. Gus ustaje, podiže ruke i samouvjereno hoda oko ringa.Šampion zna da je u nevolji i puzi do svog ugla i označi Freda."Prokletstvo, Gus, dobila je oznaku. Susan mijenja držanje i objema rukama mazi polutvrdi penis izazivača. U braku 3 godine i do sada su učestvovali u 32 meča. Otkotrlja se na bok i masira svoju bolnu dojku. Visok je 1,75 metara, težak 195 kilograma i savršenog tijela. On nema pojma o svom u rvačkom meču - hajde da ga zadržimo ošamućenog i stvarno mu damo veliku kaznu.
Kada se umori, ona ga prevrne na stomak i stavi jednonogog bostonskog raka. Posegne između Gusovih nogu i stavi mu ruku preko ramena, podiže ga i udara u platno. Stavlja Angelinu desnu ruku oko gornjeg užeta i snažno povlači, prije nego što je udarila vlastitom nogom u konopac tik uz Angelino rame. Angela se vraća, udara ga glavom i kikoće se: "O, jadniče, je li to boljelo?"Suzan viče: "To je nedozvoljen potez, sudijo, napali su mu penis."Sudija ulazi i upozorava izazivače: Osim toga, daje šampionu 5 minuta da se oporavi. Susan se naslanja i stavlja mnogo brutalne sile u bostonsko sranje.