čehoslovačke stranice za upoznavanje

Pet rejting agencija istovremeno ih ocjenjuje 'prodajom' u odnosu na zabrinutost zbog tehnologije.""Nešto se dogodilo", rekla je Amanda krećući se prema liftu.

Uzeli su neke od muškaraca za taoce.""Da. Roboti sa vatrenim oružjem.""Ne budite smiješni policajče, svi znamo da roboti ne mogu nauditi ljudima. Bila je to visoka žena koja se godinama brinula o sebi i maksimalno iskoristila svoj izgled sa uspravnim držanjem odjevena u skupo krojeno vuneno odijelo i finu svilenu košulju.
Stolovi i stolice bili su prevrnuti kao da je publika otišla u panici. Siguran sam da osoblje kompanije to može riješiti.
Femboti izgleda jako vole to. U stvari, rekli su, pošto već imaju izvještaj u dosijeu, ne moram lično davati službeno savjetovanje.""Možda, ili je to jednostavno mogla biti Dženis čehoslovačke stranice za upoznavanje.
Zaista obrnuto. Grupa od pet muškaraca bila je stjerana u jedan ugao sobe od strane više fembota koji su držali automatske puške. Činilo se da nisu mislili da to treba učiniti bilo šta hitno. Ne na takav način stvari koje bi svaka razumna osoba uradila."Činilo se da se Andrea nasmiješila kao da uživa u tajnoj šali."Ali tada, nisam očekivao da će me poslušati. Prilično sam siguran da je Alexa razmjenjivala podatke s njom nakon sastanka.""To nije nemoguće, iako bi to nazvali suradnjom, a ne zavjerom, pretpostavljam. Volio bih pročitati više o ovome, ili više o novim stvarima narudžbine, obožavam vaš rad. Pitali su ih da li žele da ostanu. Na putu je i uskoro će biti, nadam se.

Oznaka na dnu ekrana nosila je naslov."Serious Cybernetics Corp (SCC) je pao za 85% nakon brifinga analitičara. Uz malo sreće, Dženis će shvatiti problem i otkriti način održavanja Džejmsa u redu dok je na poslu."Osvrnula se na grupu."Siguran sam da svi VI mislite da bi to bila dobra ideja."Andrea se okrenula prema Amandi i Lusi.
Samo muškarci su u opasnosti od fembota. Neki od publike su ipak bili tamo. Oni su preuzeli sastanak. Femboti su očigledno eksperimentisali sa tehnikama ponižavanja i kažnjavanja. Ispuštali su mnogo saosjećajnih zvukova, ali su rekli da je neko iz Haversteinove kancelarije već prijavio poteškoće s istraživačkom jedinicom i da će dati ažuriranje nakon sastanka dioničara. To stvara probleme Geriju.
Chris i Amanda su se povukli.