Hastings sajtovi za upoznavanje

primjer dating profil žena

Julie je stavila drugu nogu na stolicu i rukama uhvatila rub pulta.Šargarepa u njenoj pički bila je prekrivena sokovima koje je Sindi počela da liže. Kamiondžije su je veoma dobro videle, a ona je pogledala nekoliko ljudi koji su je gledali i vikala."Sviđa vam se? Ne možete ga imati!"Glas joj je progutala međudržavna buka. Odmahnula je glavom i pogledala posramljenog mladića za pultom."Mora da joj se sviđaš."Ona se podmuklo nacerila i izvadila stvari iz torbe."Ona ne daje donji veš bilo kome."Dala mu je donje rublje i stavila piće u torbu, a zatim uzela račun i otišla. Nakon naporne sedmice na poslu Cindy je samo htjela pobjeći od svega, posebno muškaraca u svom životu hastings sajtovi za upoznavanje. ovaj..." Julie je počela sjediti i protestirati. Cindy ju je nježno gurnula natrag i ona je ležala naslonjena na laktove. Podigla je glavu."Moj jezik treba odmor, mogu li koristiti šargarepu?"Julie je imala trnce po cijelom tijelu. Saobraćaj je bio gust, ali se i dalje odvija dobro, što je vjerovatno jedina korist od toga što ste bili primorani raditi do kasno u petak. Nije čak ni izgledala uznemireno što je Cindy stigla 45 minuta zakašnjenja. Pružila je Julie vrećicu stvari."Hoćeš li biti drag i doneti mi ovo? Moj novčanik je u autu."Zalepršala je kapcima i seksi se zanjihala prema autu koji je čekao.
Njen jezik je putovao dalje dolje dok nije napravio male krugove oko Julienog čvrstog anusa. Pod jezikom je osetila hladan šiljasti vrh šargarepe.
Julie je čekala kada je Cindy stala. Cindy se nasmiješila dok se njena prijateljica opuštala."Molim te, mogu li ti jezikom zajeziti guzicu Julie?"Bila je tiha i iskrena."Da, molim te, nastavi tako."Julie je odgovorila pomalo iznenađena uživanjem u tome. Skinula je i skinula gaćice. Julie je spremila čaj, a Cindy je bacila salatu, dodajući samo malo ranč dresinga u već prisutne sokove. Njeno dupe se nekontrolisano trzalo, a maca je šikljala od udvostručenih senzacija. Cindyin topli jezik ju je pripremio za ogroman orgazam koji je osjetila kako se razvija. Julie je sjedila na stolici iza ostrva u sredini kuhinje. Osjećala je kako se orgazam gradi, Julieini mišići su bili napeti i ona je glasno stenjala. Zagledao se u plave gaćice kako bi se uvjerio da to nije samo sanjarenje. Osjećala je kako joj se dupe počinje trzati. Izgledala je prilično zgodno u svojoj majici i kratkim hlačicama."Izgleda da si imao vremena da se presvučeš u udobnu odjeću."rekla je Cindy dok je otvorila prtljažnik."Nisi."Julie je dodala stavljajući svoju torbu u prtljažnik i ulazi u vrata suvozača."Šta se dogodilo na poslu? Ili je prerano govoriti o tome?""Još je prerano."Cindy je upalila auto i krenula van. "Moramo imati odgovarajući dresing za salatu."Julie je skliznula sa svog sjedišta i došla. Cindy je počela više biti uzbuđena zbog Julie nego ljuta na svijet, upravo ono što je željela za ovo putovanje. Primijetila je nekoliko momaka koji su putovali pored nje i gledali. Vrh je sada bio prodoran. Mladić iza pulta pocrveneo je dok je pozivao stvari. Službenik je stajao u šoku i gledao je kako ulazi u auto i odlazi. Julie je odmahnula glavom na promjenu koju je nekoliko minuta napravila na njenoj prijateljici. Cindy se ukočila."Ne!"bilo je sve što je mogla reći. Bacila je torbu u prtljažnik i pritisnula dugme da spusti gornji deo svog kabrioleta.
Uštinula je bradavicu i ugrizla Cindynu ušnu resicu."Kakav lijep poklon."Dodala je dok je sjedila pretvarajući se da se divi prirodi."Užasan si."Cindy je zadrhtala i pogledala svog saputnika."Samo sačekaj dok ne stignemo do kolibe.""Obećanja, obećanja."Julie se nasmiješila dok su nastavili vožnju. Topli jezik koji se oblizuje duž njenih usana tjerajući je da zadrhti od oduševljenja. U autu su izašli na autoput i počeli razgovarati.

Julie se nagnula preko pregrade u sredini automobila primjer dating profil žena. Julie je frustrirano stenjala, ovo je bez sumnje bila isplata za gaćice."Da, želim tu šargarepu u dupetu."Odgovorila je i bila iznenađena očajem u njenom glasu."Oh bože."Cindy je stavila vrh i počela ga okretati dok ga je pritiskala. Cindy je pronašla svoju omiljenu rok stanicu i počela da peva uz muziku. Cindy je predložila da spreme večeru i preselila se u kuhinju. Nije htjela da prestane kada ju je Cindy upitala za šargarepu."Da molim."Zadahnula je bokovima grčeći o šargarepu u njoj."Da šta?"Cindy se vlažnim prstom poigravala s Julienim osjetljivim pupoljkom ruže."Hoćeš šargarepu u guzici?"Zadirkivala je.