Osjećati se usamljeno nakon veze

Nisam rekao ni riječ, ali sam joj dozvolio da me odvede gore. Malo sam je zadirkivao, golicajući joj macu drugom rukom dok sam joj prstom mamio dupe.

Odbio sam da imam bilo šta dalje s njenom porodicom nadajući se da ćemo s vremenom svi to preboljeti, a činilo se da je uspjelo, barem meni. Zbog moje blizine s njenom porodicom, mislio sam da bi dobar odmor bio najbolji. Dahćući od oduševljenja dok se otvarao, bio sam zadivljen pri pogledu na njene velike viseće grudi i njen veliki mekani, seksi stomak. Lupio sam i prstima po oba njena vruća otvora sve dok moj kurac više nije mogao izdržati. Ležao sam na Christine ne želeći da trenutak završi.

Stisnuo sam i povukao njene viseće sise i štipao joj bradavice dok nije vrisnula na sav glas. Nisam mogao odoljeti da zgrabim njene široke dupe obraze i da ih jednom čvrsto stisnem i dobro opalim prije nego što zaronim svoj ukočeni tvrdi kurac u njeno meko, čvrsto dupe. Naš raskid je bio u najmanju ruku gorak i gadan, pogotovo ako se uzme u obzir da me je ostavila zbog nekog drkanja sa tipom kojeg je poznavala svih pet minuta!Nismo živjeli zajedno, ali kako je vrijeme odmicalo, otkrio sam da se jako dobro slažem s njenim roditeljima, koji su bili vrlo otvoreni. Podigao sam glavu unazad udišući seksi teški miris njenog namirisanog tela. Zadržao sam se kod njenog anusa, ližući i bockajući njenu čvrstu rupu ispruženim jezikom. Pretpostavljam da sam i dalje bio ljut na ono što mi je Džen uradila. Osjetio sam kako se trza i drhti dok sam zamijenio jezik prstom. Odjednom sam postao svjestan da stoji iza mene. Snažno sam jebeo njen šupak, zabijajući moj kurac skroz unutra, a onda do kraja. Očigledno je još uvijek bila prilično uznemirena načinom na koji je Jenn raskinula sa mnom. Njeno lice je bila tačna slika Jennynog, malo starije, ali baš kao ona!Moja ljubav prema Džen je oduvek bila ta što ona nikada nije propustila da to uradi za mene seksualno!Radili smo mnogo stvari zajedno i tako se zabavljali u krevetu!Sada je postalo sasvim očigledno da je sve što ima dobila od svoje mame!"Jesi li dobro dušo?"šapnula je dok smo se ponovo pritiskali jedno uz drugo. Lepa priča o povratku.
Christine je glasno zastenjala od zadovoljstva. Moje je ponašanje igralo na moju savjest dosta vremena i konačno sam odlučio svratiti s cvijećem kao mirotvornu ponudu Kristini.

Ovo mi se svidjelo, pružilo je maksimalno zadovoljstvo gledanja za oboje, baš kao što smo Jenny i ja radile. Christine je objema rukama uhvatila moje lice i poljubila me duboko, strastveno dok sam ja petljao po kaišu koji je držao njen bade mantil zatvoren. Tajmirala sam svoju posjetu znajući da će Jenn izaći. Nisam mogao odoljeti da ne zavirim unutra.

Christine je iznijela čajnik na sto. Njeno dupe je bilo neverovatno!Nategnula je mišiće i pomuzela moj kurac za nekoliko minuta.
Mogao sam zatvoriti oči i samo 'vidjeti' akciju. Onda sam jednog dana neočekivano u tržnom centru naleteo na Dženinu mamu, Christine. Ustao sam i odveo je do Jenninog kreveta, sugerirajući joj da čučne na sve četiri kako bi bila okrenuta prema ogledalu pune dužine na vratima ormara. Popeo sam se na krevet iza nje i zauzeo položaj. Podigla je guzu u zrak i dala mi izbor, otkrivajući mi svoj uski, tamni šupak i svoju mokru, tamnocrvenu natečenu pičku.
Christine je počela grickati i povlačiti moje usne svojim zubima, a ja sam počeo osjećati trzanje u pantalonama.Što smo se više ljubili, moj kurac je postajao sve jači. U početku su nam se jezici polako mešali i igrali. Zurio sam u njeno veličanstveno dupe i obješene usne zadivljen onim što sam namjeravao učiniti osjećati se usamljeno nakon veze.