Upoznati nekoga prije zabavljanja

Moraš da se odmoriš da bi ti bilo bolje. Ja ću ostati ovdje i spavati u stolici pored tebe.Želiš li nešto?Možete piti malo vode na usta, ali vas hidrira IV." Pomaknula se iz mog vida i vratila se sa stisnutom bocom sa slamčicom koju je pažljivo uvukla u moja usta kroz kavez. Pogledao sam je u potpunom šoku i očekujem da su mi usta bila otvorena. Dajemo vam derivate morfijuma za bol i epiduralnu za oštećenje vaših prepona." Čuo sam jecaj od Jess koja se maknula iz mog vidnog polja, ali mi je i dalje čvrsto držala ruku. Upotrijebili su je omamljivanjem i ona se onesvijestila. Javit ću se za par sati da vidim kako napreduješ. Šta Steven misli o tome da dođete na pola svijeta da se brinete o meni?"Lice joj se stisnulo i s krivnjom je skrenula pogled upoznati nekoga prije zabavljanja. Nasmiješio sam se Jess. Njega će sastoji se od obilne ljubavi i pažnje i, kada je fizički dozvoljeno, puno divljeg i nesputanog seksa. Prvo sam mogao da osetim noge kako treba, ali isto tako sam mogao da osetim uporni bol iz genitalija... S vremena na vrijeme počela bi biti emotivna jer bi joj se neki detalj vraćao i ja bih je čvrsto držao za ruku dok je prolazila kroz to. Bio sam spremniji na talas bola i mučnine tom prilikom i pokušavao da ne stenjem ali bezuspešno.Čuo sam glasove kako šapuću negdje, ali nisam mogao ništa vidjeti i pitao se zašto je ovdje tako mračno.
pokušaj da se ne uznemiriš iako očekujem da lijekovi pogoršavaju situaciju. Bila je tamo kada sam napadnut i također sam povrijeđen."Jan je prigušeno uzdahnula i ona je prišla krevetu i pogledala me."Dakle, ionako ideš u HK iako ja to ne želim. Držala je moju ruku na svom obrazu, a zatim je prebacila na usta i poljubila mi dlan i čvrsto ga stegla. Otjerao sam je rekavši da više nije potrebna na osnovu da te vodim nazad u Veliku Britaniju. Odlučio sam da bi bilo korisno zaboraviti da sam daleko od tebe. zaboravićemo ovu noćnu moru s vremenom. Jednom si mi rekao da ćeš me voljeti zauvijek bez obzira da li smo zajedno ili razdvojeni, tako da ne vidim da si me zaboravio."Zastala je i vidio sam je kako razmišlja prije nego što se ponovo nasmiješila i nastavila."Pa, možeš nastaviti da me voliš lično umesto mog sećanja, jer pretpostavljam da ću morati da pođem s tobom."Bio sam zapanjen ovom iznenadnom promjenom mišljenja. Pretpostavljam da govorite o svom testiculu!Ne brini, i dalje se mogu rađati bebe!" Opet bebe...

Ling je pogledao Jess i a zatim natrag na mene." "Pričvrstili smo i postavili vaše slomljene kosti i čini se da su sve druge intervencije bile uspješne.Čini se da se vraćate od svoje muke, g. Samo što nije zvučalo kao moj alarm, ali mi je nešto definitivno pištalo. To bi moglo objasniti zašto nisam u potpunosti funkcionirao kada sam se iznenada probudio petog dana ujutro dok su me medicinske sestre i bolničarke prebacivale u kolica. Probudio sam se uz zvuk mog alarma.