Speed dating sggw

Njeni prsti plešu preko njenog klitorisa, ali njene misli su na njemu u njoj, ispunjavaju je, osećaju je, rastežu je, poznaju je, vole je, deo nje. Zaista mi se svidjela ova priča. Topla, nježna, puna ljubavi, strastvena. Njegova ruka se spušta malo niže, češljajući joj leđa isprva, a zatim sve dalje i dalje svakim putovanjem sve dok se ne ispruži dok je on grči i mijesi. Ona se sruši na krevet sa rastopljenim, blaženim uzdahom od kojeg njegov penis poskoči, a on se liže oko njene zvijezde dok se ona ne podigne kako bi ga ponovo uvukao unutra. Ona dahne "Da" prije nego što je on uopće mogao pitati, ali on ipak čeka. Njegova voljena je meka poput toplog putera u njegovim rukama dok je drži blizu, slatki san zatvara njene oči. Kasnije. Klizi preko njenog dupeta i ona drhti u iščekivanju njegovih usana. Imala si dugu sedmicu, dušo."Ona ne odgovara, već klizi u prelep san sa svojim omiljenim rukama oko sebe. Tako je osvježavajuće čitati priču koja opisuje vrlo stvaran, povezani seks. Isuviše je ispravno čekati još jedan trenutak;nasmiješi mu se i izgovori: "Daj mi još jedan?"On kimne, a ona se odgurne kako bi pomogla njegovom drugom prstu, ispunjavajući je savršeno.

Ponovo je ušuška, milujući je po leđima, dok mu postaje teško napola sanjati da će je izmamiti osmijeh. Ona se promeškolji — on stane, ali ona se prevrće s poljupcem pospanih očiju za njegovu strpavu bradu i promrmlja: "Nastavi da mi trlja leđa?"Njegovi prsti prate dolinu njene kičme, pokazujući joj koliko je lepa dok kruže oko svilenkastih izbočina njenih ramena, a zatim ponovo klize dole. Previše divno da bi bila mirna. Kapci im zalepršaju dok ona shvata šta je zaboravila, ali kada se njena meka ruka obavija oko njega, on je samo ponovo gurne i uvuče je dublje."Šššš.

Tako duboko. Ovo zvuči kao san subotnjeg jutra!Radije bih dala svoje dupe ovom čovjeku nego 95% muškaraca u ovim analnim pričama.

Ona zadiha dok on vodi ljubav s njenim dupetom - a i on to čini kada vidi zvjezdani pogled u njenim očima. Ponovo osjeća njegove ruke na svojoj zadnjici, držeći je mirno, a onda je njegova, topi se u sljepoj vrućini svoje požude dok on liže unutra. Gurne je njuškom i smeje se: "Hajde!"Ne treba joj ohrabrenje, jedna vitka ruka se već spušta kako bi otkrila da joj je klitoris mokar i spreman. Osjeća kako mu se srce ubrzava uz bok i zna da čuje njene prste na usnama dok je njegovi vlastiti prsti ispunjavaju sve dublje. Zatim dolje, ravno i polako do mjesta gdje su je njegove snažne ruke nježno raširile. Konačno izvlače kada se ona priljubi uz njegova prsa. Zadirkuje je vrelim udisajima sve dok se ona ne ugrize za usnu u iščekivanju i gotovo ne vidi njegov nestašni osmijeh. Ona sanjivo klima glavom kada ga pita da li želi da i on protrlja njeno prelijepo malo dupe. Ona uzdahne kada joj dugo očekivani prst klizi kroz rascjep. Proguta je ukusna vječnost dok on pravi posljednju luksuznu spiralu do osnove njene kičme. I opet. Ona je tečna kao mačka ispod njegove ruke, graciozna i glatka od tih vitkih ramena do mekog struka i primamljivog otoka njenih bokova. Ona se migolji kao da ga golica, osjećaj njegovog jezika u njoj uvijek je čudan i nov - i uvijek divan jer je to on. Njegovi prsti usporavaju otkucaje njenog srca. Dodaj malo lonca i napisao si mojoj ženi. Najzad izmiče, bacivši poslednji pogled na slatko lice ispod njene jutarnje kose pre nego što se spusti na prste da se opere i popravi joj doručak. Tako blizu sada. U rukama je tihi smeh koji joj ponovo maze i masiraju zadnjicu, a on uživa u pogledu dok ona frustrirano ne mjauka i ne podigne se da konačno sretne njegove uslužne usne. On joj zamalo naleti na leđa u pogledu u njenim očima kada njegov dugi prst klizi do posljednjeg zglob. On ljubi kroz tako osjetljivu pregib na njenim nogama, a ona se radosno migolji kada ga on prati lijevom stranom njenog rascjepa, zadirkujući toplim dahom preko sredine prije nego što umjesto toga krene niz desnu stranu speed dating sggw.

Ona se nasmiješi u jastuk, tako da se svaki put malo duže zadržava dok mu se ona ne otvori. Ona se gurne da ga upozna tako da je on gurne u jezik dublje, njen ukus i osećaj njene glatkoće na njegovim napuhanim obrazima čudan je kao i uvek - i divan jer je to ona.