Biblijski principi datiranja

Love birds aplikacija za sastanke

Kada je završila sa DVD plejerom, prišla je i sjela na pod do mojih nogu. Stavio sam je golu na krevet, raširenih nogu i čekala me.

Na kraju sam čekao skoro dva sata i nikad nisam mogao doći do nje. Stacyine oči su suzile, nos joj je curio, a usta su joj bila toliko puna kite i pljuvačke da je posvuda slinjala. Kada sam konačno otišao s posla, jedva sam čekao da se vratim kući.

Znala je da ću svršiti. Sekundu kasnije, mazila me je kurac. Uhvatio sam je za kuk i zadnji put zabio duboko u nju biblijski principi datiranja. Svaki put kada sam je povukao na sebe nakon što je počela da se trese, bilo je sve teže i teže zavući kurac do kraja u nju. Kada je to bio moj pogodak, ona bi namjestila ručnik oko tijela, pružajući mi male poglede na njen dekolte. Do sada su joj gaćice bile natopljene Love birds aplikacija za sastanke. Počela je ponovo da mi siše kurac, oduzimajući joj vremena i polako se penjala i spuštala.

Kao dobra mala drolja, dopustila mi je da postavim tempo iako je bila na vrhu. Već sam joj držao kosu na potiljku;nije bilo prikladnog mjesta da stavim drugu ruku. Oboje su to prespavali, njena drugarica je bila u spavaćoj sobi, tako da me nije iznenadilo što se nije probudila.
Stisnuo sam joj dupe obraze i podigao je, zaustavivši se baš kada je njena maca bila na ivici moje kurčeve glave, a zatim je spustio niz moje držalo. Odveo sam Stacy i njenu prijateljicu u svoj stan i smjestio ih. Ugao nije bio sjajan, a peškirom je pokrivala većinu njenog dupeta, ali je bila dovoljna predstava da moj kurac odgovori.
Nije bilo neuobičajeno da svakog dana hodamo okolo u raznim fazama skidanja dok se spremamo za izlazak. Bila je stvarno čvrsta.

Da nije bilo malog bola, vjerovatno bih svršio s njom. Pojela je svu hranu koju sam imao i nije imala novca za više. Stacy je spavala u mom lijenjem dječaku kada sam ušao, a njena prijateljica je spavala u mom krevetu.