Love birds aplikacija za sastanke

Ruke su joj bile iza stražnjice i očito pune njegove muškosti."Vratite se u moj stan u 7 uveče u petak uveče i daću vam ovu sliku, ako ste "dobra devojka, uradila sam šta sam tražila." Bez reči je klimnula glavom i vratila se na posao. Gary bi organizirao prijevoz do Ramsteina kad god bi mogao dobiti barem tri slobodna dana zaredom. Napravio sam nekoliko malih primjeraka 5 puta 7 i jednog dana ih donio na posao. „Alaina, neću te dirati niti na bilo koji način zlostavljati ove večeri. Pustio sam je da nastavi da se kreće uz blagi, duboki ritam muzike. Ovog puta su joj ruke ostale sa strane. Napravio sam neko istraživanje i otkrio da je Alaina odrasla u ultra konzervativnom mormonskom domaćinstvu poligamista u blizini Prova, Utah. Gary je otišao na obuku za oficire i farmaciju, a zatim je bio stacioniran u Bahreinu. Želim da maziš svoje grudi i štipaš i vučeš već tvrde bradavice.
Iskoristivši divlju šansu, napisao sam mu kao da sam potencijalni poslodavac, rekavši da se prijavila za posao u mojoj firmi. Uvijek je bila ljubazna i vrlo profesionalna, većinu svog slobodnog vremena provodila je u svojoj sobi u BOQ-u. Bilo je to 2001. Okrenula mi je leđa, pokazujući zadnji dio svojih bikini gaćica, najlona i podvezica.

Znao sam da imam neke fantastične video zapise. Jasno ste mogli vidjeti da je postajala sve više opijena kako je zabava odmicala. Alaina je tražila da joj ih sve dam. Oklevao je da odgovori, ali je pristao da pošalje neke slike na kojima je Alaina. Bez obzira, ponovo sam postavio kamere na iste lokacije. Njene grudi su stajale čvrsto uspravno i bio sam sretan što sam vidio njene sada uspravne bradavice kako ponosno stoje, pokazujući na mene. Pitala me je šta želim.

Bilo je 18:45 kad sam čuo tiho kucanje na vratima. Nakon nekoliko minuta kako sam je osramotio i dao kamerama priliku da odrade svoj posao, rekao sam joj da skine grudnjak i da ga stavi na haljinu. Pitao sam se da li se vratila u svoju sobu i završila sa samozadovoljavanjem. On je uzvratio i rekao da je imao neke "veoma privatne" slike koje je snimio kasnije uveče. Imao je adresu e-pošte i njegovo ime. Ova priča govori o tome šta se dešava prvenstveno iz ugla narednika, ali takođe pokazuje uvid u umove i emocije Alaine i njenog supruga. Bez da sam ništa rekao, otišla je do stolice, spustila suknju i okrenula se, zakoračila prema meni. Kada sam konačno imao Alainu samu u našoj zoni za odmor, pozvao sam je da vidim neke slike koje sam otkrio na internetu. Posebno me privukao 1Lt. Njeno disanje postalo je dublje, a bradavice su izgledale kao gumice, koje vire gotovo cijeli inč.

Alaina je tražila slike i ja sam je obavijestio da bi je ljubaznost dovela mnogo dalje od ljutnje. Prvi korak je bio uzeo u moju dominaciju nad njom. Nije imala top ili grudnjak. Morao sam je zaustaviti i rekao joj da priđe bliže i pokaže mi sada mokre gaćice Love birds aplikacija za sastanke. Odbio sam da joj bilo šta kažem. Alaina je zastala dok sam se zavalio na sofu, nadajući se da kamere rade jednako dobro kao prošle sedmice. Sjela je i odbila ništa da pije. Bila je prelijepa plava, koja se slagala s njenim briljantnim kobalt plavim očima. Važno je da me razumete i verujete mi. Njena majka je imala tri "sestre-žene".

Tacno u 7 pokucalo mi je na vrata.