Speed dating Swansea 40s

Moj otmičar me je ošinuo kao profesionalca, držeći me dovoljno blizu da svršavam, a da mi to nije dopustio. Još jedna odvratna kapljica pljuvačke joj je pljunuta u ruku, a onda je krenula i trčala, mazeći me jednom rukom - jer joj nije trebao još jedan na moju daljnju sramotu, i tjerala je sve više svog smrada u moj nos i pluća svojim stručnim radom.
U stvari, uživala je u tome, okrutno se kikotajući na moj račun prije nego što je ponovo skrenula pažnju na moje međunožje."Znam da trenutno smrdi prilično loše," tiho je šaputala dok se poigravala mojim mlohavim kurcem, skoro nevidljivim dodatkom u njenoj ruci, "Ali kad završim s tobom, svidjet će ti se."Tada nisam mogao da shvatim kako je to shvatila, ali tada nisam imao pojma šta je ona zaista spremala za mene. Ali što je više vremena prolazilo, bilo je teže uvjeriti se u tu činjenicu. Oči su mi se otvorile pred sada već poznatim prizorom golih, sivih zidova sobe koja je bila moj dom za lord zna koliko dugo. Naučio sam da volim njene načine, a ona je imala još mnogo toga odakle su ovi došli..

Dovela bi me do ruba tom svojom nevjerovatno vještom rukom, ali mi nikad nije dozvolila da svršim. Koliko god sam očekivao da će me opet ostaviti naduvan i suh, nekako sam znao da to neće biti slučaj. Koliko god mrzeo da to priznam, počeo sam da želim da osetim miris njenih čizama. Trenutak kasnije, njena čizma je bila vezana oko moje glave, a njena ispljuvana ruka bila je oko mog kita, i tako je započeo naš ritual speed dating Swansea 40s. Umjesto toga, klimnuo sam, a ona se nasmiješila dok je prilazila krevetu. Iza mene je bila polica za knjige i vrata, koja su bila odškrinuta i praktički su me molila da ih koristim. Iako je počelo polako i ravnomjerno kao i u prošlosti, ona je stalno povećavala učestalost svojih poteza kada je vidjela kako se rado prepuštam mirisu njenih čizama. S osmijehom je milovala čak i brzo, a dok je moje tijelo počelo da se kopča ispod njene vješte ruke, sagnula je dolje i podigla svoju drugu čizmu i držala je za glavu mog kuraca. To je bio to, njen poklon meni što nisam otišla kada mi se pružila prilika."Voliš moje smrdljive čizme, zar ne dušo?"Gugutala je dok je nastavila milovati, a ja sam mahnito klimnuo glavom."Ostaćeš ovde sa mnom i provoditi dane njušeći moje čizme i stopala i radeći šta god želim, zar ne?"Ponovo sam klimnuo, voleći zvuk te ponude mnogo više nego što sam očekivao. Ignorirala je moje pokušaje bijega, umjesto toga je skrenula pažnju na moj mlohavi kurac, koji je nježno bocnula crveno obojenim noktom."Aww, tako ljupka stvarčica. Nije bilo ni deset sekundi s njenog stopala kada je miris dopro do mojih nozdrva, a ja sam pokušavao da okrenem glavu na sve strane kako bih pokušao pobjeći od gadnog mirisa koji je već prožimao zrak male sobe. Taj znojni, smrdljivi miris stopala, prljavštine i stare kože, sada je bio dobrodošao u moja pluća svaki put kad bi omotala prste oko mog malenog kuraca. Nisam želio da išta od ovoga prestane, ne više. Upoznali smo se jedne noći u baru kada su me privukle njene tamnosmeđe oči i duga zlatno-smeđa kosa.
Ako sam bio budan – kakav sam bio sada, to je bilo samo zato što je ona željela da budem. Umjesto toga, skinula je svoju drugu čizmu i stavila mi je preko lica prije nego što je sve počela iznova. Pokušavao sam sebi reći da je to jedino u čemu sam uživao – njeno oštrenje prema meni, kao i verbalno poniženje koje je išlo ruku pod ruku.
Ipak, gledajući njenu ruku pored svog kuraca i čuvši njeno ismijavanje dok sam bio u tako nesigurnom položaju, otkrio sam da se ne mogu složiti s njom. Ovaj put, međutim, njen ritam se promenio.

Osjetio sam kako joj prsti prekriveni pljuvačkom klize i klize duž moje erekcije dok je višemjesečna nakupljena sperma eksplodirala u njenu čizmu koja je čekala. Pomerio sam se da sednem prvi put u godinama i osetio sam da se moje telo opire naporu pre nego što mi je na kraju omogućilo da se podignem u sedeći položaj. Oči su mi se otvorile pred sada već poznatim prizorom golih, sivih zidova sobe koja je bila moj dom za lord zna koliko dugo. Sjajno sam duboko udahnuo - sada po izboru, a ne na silu, a ona je radosno nastavila sa svojim rukovanjem.Što se više njena ruka kretala oko moje napete erekcije, više sam osjećao kako mi se jaja počinju stezati i tijelo mi ježilo.

Kad sam se prvi put probudio ovdje, iskreno sam mislio da se samo zeza. Dok sam ležao, dišući duboko i u takvoj euforičnoj omamljenosti da je svijet oko mene mogao i prestati da postoji, ona je prišla i odvezala čizmu s mog lica, samo da bi prevrnula njen blizanac tako da je sav moj topli, ljepljivi sperma bi se mogla izliti u moja usta koja čekaju.

Odao me je moj kurac, a ona je to naglasila svaki put kad bi ušla u sobu. Pojavio bi se na zvuk otvaranja vrata, kao i na buku koju su njene čizme stvarale po podu."Je li tvoj kurac težak za mene dušo?"Pitala je s vrata: "Ne vidim to odavde."Njeno kontinuirano ismijavanje mog člana, koje sam na početku smatrao ponižavajućim, počelo je zvučati mojim ušima kao muzika što ih je više izgovarala."Da", rekao sam sebi u sebi, "imam mali kurac". Ponekad bi moj otmičar samo malo promijenio stvari. Vrata su se otvorila iza mene i ona je ušla u valcer, još uvijek noseći čipkasti crni top, odrezane Daisy Dukes, riblje mreže i izblijedjele borbene čizme koje je nosila u baru, iako je moguće da su dani prošli, a ona jednostavno nije nisam se potrudio da ih promenim.

Ali ovoga puta, moja ograničenja su nestala, kao i geg na čarapama koji je stavila prije naše posljednje 'sesije'. Stvar je u tome što to nije bio dio vozačevog sjedišta.
Moja otmičarka je polako skinula svoju čizmu i zavezala je za moje lice, blago se osmehujući kada nisam pružio ni najmanji otpor."Sviđa ti se, zar ne dušo?"Klimnuo sam glavom bez imalo stida. Onaj koji će se ponoviti bezbroj puta u danima koji su uslijedili.