Aplikacija za upoznavanje velikog grada

Andrea je bila vrlo zgodna plavuša sa izgledom "djevojke iz Kalifornije" od kojeg je većina muških saradnika curila sline. Sve što sam mogao da uradim je da klimnem svojom užasno neurednom glavom u znak pokornog slaganja. U stvari, svaki put kada sam pomislila na to iskustvo, moja je maca zadrhtala i kremirala sve dok nisam trljala klitoris do orgazma za olakšanje. Moje želje bi morale da sačekaju dok me Andrea skine i natera da ustanem na sve četiri.
Moje posljednje poniženje na svakoj sesiji bila je vožnja s prascem ili sam joj polirao i lakirao nokte na nogama. Privremeno oslobođenih ruku, masirao sam njenu čvrstu dlaku dok mi je jahala po licu."Jebi ga!"Uzviknula je i pojačala tempo aplikacija za upoznavanje velikog grada. Njena dominacija i moje pokorno ponašanje bili su ključni sastojci i doživio sam intenzivnu žudnju za njenim tijelom.

Sa Andreinom zadnjicom koja je ispunjavala moj svijet, svukla me je dok nisam bio gol. Osim toga, moje atletsko iskustvo u srednjoj školi i fakultetu ojačalo je preveliko povjerenje u moje fizičke sposobnosti. Ustao sam i krenuo za svojom odjećom.
Will i ja smo izlazili dvije godine kada sam primijetila neke promjene u našoj vezi.