Speed dating drole

„Sedite,“ rekao sam dok sam te gledao kako ulaziš, sa osmehom na licu."Da, i očekujem da ih prate, sad sedi", kažem sa osmehom, i dok se spuštaš na moj kauč, osećam da mi je maca sva topla i mokra.Činiš me skoro sramotno mokrim, a ti to ni ne znaš. Migoljim se na svom sjedalu, pritiskajući butine pokušavajući sakriti kako reagujem jer brinem da ovaj plan koji imam neće uspjeti onako kako sam se nadao. Ideja je zvučala tako dobro, ali kada ste ovdje, sjedite na mom kauču, ideja da vam dozvolim kontrolu zvuči mnogo bolje. Tako je primamljivo dozvoliti da me pomjeriš, smjestiš i jebeš kako god želiš. Ali to nije ono što sam planirao. Pripremim se, spreman da dobijem tačno ono što želim."Šta sad?"pitaš dok se naslanjaš na moj kauč, oslanjaš ruke na leđa, prekrižiš noge na gležnjevima. Izgledaš tako samozadovoljno, tako kontrolišeš. Mrzim to i tjera me da drhtim u isto vrijeme. Mrzim što se tako lako kontrolišeš, godinama, skoro sam poželio da izgubiš kontrolu samo na trenutak, ali i mene plaši šta bi uradio da jesi."Sada, znam da misliš da samo zato što je tvoj rođendan moraš da odlučuješ, ali danas ćemo stvari raditi na moj način.""Da, na moj način."Uzdišem dok klizim jednom nogom preko tvog krila dok ti ne sjedim čvrsto u krilu. Osjećam kako ti kurac snažno pritišće moju macu.
Kukovi mi se okreću, pritišćući me jače uz tebe."Uradit ćeš upravo ono što ja želim.""Onda ću otići, na moj način ili nikako."Kažem samozadovoljno."Apsolutno," smiješim se dok klizim s tvog krila na pod ispred tebe i klizim rukama uz tvoja bedra."Zato što vidite, mislim da nećete imati niti jedan protest. Prvo, želim da obavim ruke oko tvog velikog kuraca speed dating drole.
Misliš li da možeš pristati na to?""Čak ću i pomoći", kažeš dok mi pomažeš da ti otvorim pantalone."Mmmm, da, molim te", smiješim se dok pružam ruku i omotam prste oko tvog kuraca. Toplota zrači iz tebe, a moje ruke su tako male kada te obavim jednom, pa dvije ruke. Uzdišem i grizem se za usnu, želim još mnogo, ali imam plan."A onda ću ti, vidiš, popušiti prokleto dobro, a ti ćeš, slavljeniče, sjediti tamo i uživati.
Samo smatraj to rođendanskim poklonom.""A šta ako sam htio da jebem tvoju macu dok si nagnuta preko ruke ovog kauča?""Hmmm, pa, rekao bih da ćeš morati pričekati do kasnije, jer upravo sada, danas ćeš mi svršiti u usta.""Šta ako bih te htio sjesti u svoje krilo i gledati kako me jašeš dok ne uđem u tvoju usku malu macu?""Mmm, to bi bilo lepo", "i naježim se dok razmišljam samo o tome, i koliko sam to baš toliko često želeo poslednjih nekoliko meseci, ali odmahujem glavom, nesprečen u svom planu", ali mislim promašuješ poentu. Ili možda nisam jasan," klizim rukama oko tvog kuraca i stisnem samo malo za naglasak."Da li ti ili NE želiš da moja usta, moj jezik i moje ruke budu na tvom kurac, da radim sve što mogu da zamislim da te nateram da svršiš? Da li ti ili ne želiš da me gledaš kako gutam svaku kap? Možda ti treba malo demonstracija", i počeo sam da radim upravo to. Gurnuvši svoj kurac u moja usta, pokrećući ruke, i kada sam osjetio tvoje ruke na potiljku, kako me držiš na mjestu, gurajući tvoj kurac dalje u moja usta, znao sam da sam pobijedio u raspravi. I kada sam završio, kada sam se naslonio i obrisao usta, pazeći da dobijem svaku kap, nasmiješio sam ti se, "Sretan rođendan. Ne misliš valjda da sam te zaboravio?".