Koliko često treba da razgovarate ako izlazite

Poigravala se s ogrlicom koju joj je Michael dao, mišem koji je zavaljen na mjesecu, a zatim nevoljko otkopčala kopču da je stavi na posebno mjesto na svojoj komodi. Ruke su mu bile vezane za podnožje druge strane kreveta, dodirujući pod. Odvojila je vrijeme, disala na nos, opuštala se, uživala u osjećaju uspjeha i kontrole, kako nad njegovim tako i nad njenim tijelom. Sada je bilo budno. Morao je da izdrži. Djeca su upala.
Još jedan jauk oteo joj se s usana, gotovo vrisak. Ovog puta, glava njegovog penisa skliznula joj je niz grlo, uz i uz njen jezik, a da joj nije dotakla krov usta. Zablistala je na zvuk tog imena. I dalje bi pričali, i dalje bi se sastajali, i dalje bi se jebali, ali ne bi ni pokušavali da budu "par", barem ne u potpunosti koliko često treba da razgovarate ako izlazite. Michael je bio njen brat. On je bio jedini muškarac na svijetu kojeg je istinski željela. Bilo je malo iza dva ujutro. Nagovarala je bratov kurac da joj napuni usta veličanstvenom, vrućom, ispunjenom spermom. Uvijek su bili tu, čekali priliku da je podsjete kako se osjećala ovih dana. Mogla je osjetiti ukrućeni, suptilni greben duž donje strane njegove osovine. Bio je zgodan mladić kojem je donekle ljubomorno pomagala da nađe spojeve. Davno su stvari bile svježije. Držala ga je tamo, uživajući u njemu, zamišljajući šta je to, ukusni, neuporedivi dar zabranjene sperme njenog mlađeg brata.Šteta što joj Dan nije dao ni približno toliko sperme koliko je Michael dao Mouseu, onoliko sperme koliko je njen mlađi brat mogao ponuditi. Imala je cijeli njegov kurac u ustima i niz grlo.

Sa koncentracijom, njena cela usta su se opustila, jezik opustio, grlo opušteno dok je meso njegovog kura guralo sve dublje i dublje u njena usta. Seks može biti vruć, dok događaji koji okružuju seksualne činove mogu biti krajnje nerealni, ali interakcije su također zamišljene, na nekom nivou, da budu stvarne. Sigurno je nije mogao odvesti kući da upozna njegove roditelje.
Nije zamišljeno da bude sasvim realistično i nije uvijek zamišljeno da bude uzbuđujuće. Ova priča će vas vjerovatno razočarati. Radi naglaska, u dodatku okrutnosti, bio je vezan naglavačke, nag, sa gležnjevima vezanim zajedno na jednoj strani vrha njihovog visokog uzglavlja.
Melanie nije htjela počiniti incest. ili dvije djevojke, koje je možda dovela kući da skine ivicu. To ju je nemilosrdno pipalo. Jedan prst se pomicao unutra i van, vršeći stalni pritisak na njen klitoris, pomažući joj da se približi vlastitom orgazmu. Da, bio je njen ljubavnik, njen najbolji, omiljeni, poseban, savršen ljubavnik. Mogao bi izlaziti s nekim, samo da je mogao prestati misliti na nju, ali ona to nije dopustila. S penisom pritisnutim uz bočnu stranu nosa, zastala je da pogleda dolje u Danovo lice blizu poda, zarumenjenog od navale krvi i blistavog znoja, možda od njegovih borbi, ali uglavnom iz njegovog nezgodnog položaja. Grleni jecaj dopirao je duboko u nju, vibrirajući njezinim grlom o njegov kurac. Ona to nije htela.