St andrews matchmaking

web stranica za upoznavanje u makau

Pa vidi šta je upravo ušetalo na vrata, mislim da imamo našeg ubicu, kaže Skiner st andrews matchmaking. Primiče im se ekran konobara, ovaj put to je tip koji izgleda kao Bill Murray. Samo trenutak, Skinner kaže, Kako ćemo to zaustaviti?Kada ste sami rekli, niko ne zna ko je ubica. Iza znaka se pojavljuje hologram i starac i kreće ulicom sa šetačicom, pritisne dugme na hodalici i puca u vazduh i nestane. U zidu se otvaraju vrata i svi izlaze web stranica za upoznavanje u makau. Dobar dan vas dvoje, ja bih došao ranije, ali morao sam naći sigurno mjesto da parkiram vremeplov.
Pa nakon što je Old Biff pokušao ukrasti vremensku mašinu, mislio sam da nije bezbedno ostaviti je na ulici. Doc ih sve gleda i kaže da moramo odmah otići odavde ili ćemo imati veliki paradoks. Ok, vidiš, otišao sam u 2015. Doc počinje brbljati i pričati o ničemu, a dok je dozirao Scully gura svoju šoljicu vruće kafe blizu ivice stola gdje Kriček drži pištolj. Ništa. Krychek vadi pištolj iz džepa i uperi ga u Scully. Baš kao što kaže da se vrata otvore i neko uđe i sjedne za šalter.

Vidite da sam otišao u 2015. Godine 2015. Doktore ništa ne govoriš, to nije to. Agente Mulder, razmišljao sam nakon što sam napustio vašu kancelariju kako će on dovesti taj auto gore, koja doza i leti, i s tim Skinner pogleda na sat.8:07 Mulder i dalje bez dr Brauna ili vremeplova. Hrana se odmah pojavljuje ispred njih i na ekranu je novčanica od hiljadu dolara i doktor spušta novčanicu od hiljadu dolara na tanjir ispred konobara i konobar odlazi. Agente Mulder, agente Scully, mogu li razgovarati s vama na trenutak nasamo, pita Skinner.

Budući da niko ne bi trebao znati previše o svojoj budućnosti, siguran sam da su vam Mulder i Scully rekli šta se dogodilo Martyju 1955. Svi se zakopčajte, vjetar postaje sve gori i postaje strašno neravan.