Najbolja stranica za upoznavanje portugal

Vrlo je nalik ginekološkoj stolici, sa uzengijama, ali sadrži i vrlo stvarna ograničenja. Dolazimo u ekskluzivni restoran, za koji znate da je potrebno više od godinu dana da se zakaže termin, a vi dahnete dok ulazimo, a da nismo ni zamoljeni za pozivnicu.
Konobar isto zagrize i cijela soba je ispunjena dahtanjem, jaucima i bolnim jecajem žena. Usta su vam naglo otvorena i nekoliko penisa ubačeno odjednom do te mjere da jedva dišete, ali nema zastoja.

Iz nekog razloga vas to tješi, a vi vraćate pažnju na vlastito zadovoljstvo najbolja stranica za upoznavanje portugal. Savršeno obučen konobar, s rukama u bijelim rukavicama, potpuno obučen u odijelo, kleči i sisa vaše otkrivene bradavice. Sve žene imaju raširene noge, neke bez gaćica, a grudi su svuda otkrivene.

Tu i tamo male iglice crvenog svjetla pokazuju pušače, ali miris u zraku ukazuje da vrlo vjerovatno ne puše ništa tako sitno kao cigarete. Scena se ponavlja u cijeloj prostoriji. Vrući mlaz sperme počinje da prekriva vaše tijelo, kosu, noge, svaki otkriveni centimetar vašeg mesa. Iako to ne možete vidjeti, znate da neko ubacuje svoju prvu u vašu zategnutu malu macu, a vi vrištite!Ali jedini rezultat je da više pijetlova može stati u vaša usta. Nalet uzbuđenja prolazi kroz vaše tijelo dok se afrodizijak miješa s prethodnim dozama da bi vam glava plivala. Dolazi konobar noseći jednu čašu vina, koju uzimate i brzo konzumirate. Pijetlovi su vam gurnuti u ruke, šamaraju vas po licu kada ih ne uhvatite dovoljno snažno.Žene ustaju i trljaju svoje pičke po tvojim bradavicama, a sokovi njihovih mačkica te potpuno oblažu.
Sitna šaka se probija u tvoje dupe, prvo samo nekoliko prstiju, a na kraju cijela ruka. Za udaljenim stolom, žena je podignuta tijelom i dovedena do velike naprave koja je dovedena u sobu dok ste bili ometeni.
U svom vlastitom odijelu, spuštam se i širim tvoje usne pičke, grizući ih dovoljno snažno da natjeraš da vičeš, a tvoja sperma kaplje na moj jezik koji čeka. Migoljite se na svom sjedalu, sokovi vam klize pored toplih nabora i osjećate da ne biste mogli drugačije. Tada ti je pogled blokiran dok ti je kurac gurnut u usta, nekoliko prstiju probuši tvoju pičku, tvoje dupe prodire jezik.Čujete vriske, cviljenje i vidite damu u stolici, ali briga vašeg vlastitog tijela ne daje vam priliku da vidite više. Gledate, pola užasnuto, a napola u silnoj požudi, kako vam muškarac za muškarcem svršava u macu, u dupe, kako vam žene štrcaju u usta, dok ste pomoć i jebani.Čak se i vaši laktovi i koljena koriste kao pukotine kao pičke od strane muškaraca, željnih da ispucaju svoj teret svuda po vama.Špricate, šikljate, svršavate i imate toliko orgazama da više ne možete odvojiti svoje tijelo od svih ostalih.

Postavljeni ste u uzengije, a muškarci vas okružuju, skidajući svaki ostatak odjeće koji vam je ostao na tijelu. Atmosfera je senzualna, opuštajuća, uz svijeće, s parovima koji sami razgovaraju, iako vas više od nekoliko gleda u raskošnu haljinu koja prikazuje vaše obline, ali ostavlja mnogo mašti. U pozadini počinje da svira bubanj, a atmosfera se pojačava kako meko zadovoljstvo koje dobijate postaje grublje, dodiri čvršći, zahvati sve moćniji. Nije vas briga, svijet oko vas je fokusiran samo na vas i nigdje više. Odavde možete vidjeti svačiji sto, ali tačna količina svjetla omogućava svakom paru ili grupi dovoljno privatnosti da njihova lica budu malo prikrivena. Muškarci i žene odjednom se kreću kao talas prema vašem tijelu i počinju vas koristiti kao igračku za igru. Gležnjevi su ti vezani, ruke sputane, noge raširene do krajnjih granica. Za svakim drugim stolom scena se ponavlja. Video, u HD-u, veći od života, pokazuje šta vam se dešava. Prstima gurnite tkaninu u stranu, otkrivajući vašu liniju gaćica. Izloženi ste svima koji gledaju i velika je gužva. Ovo je romantično veče u gradu, samo nas dvoje. Moji prsti igraju na nježnoj čipki koja je već mokra dok dobrovoljno širiš noge, željni da mi omogućiš puni pristup.
Napišeš nešto ovako loše, odmah uništiš kompjuter i onda se upucaš. Moja ruka klizi preko tvoje noge ispod stola i povlači te do ruba separea tako da si okrenut prema centru sobe. Molimo PRESTANITE stavljati nacrte neerotskog / burmuta u ovu kategoriju - i počnite da poštujete smjernice Literotica..