Politički sajtovi za upoznavanje

najbolja stranica za upoznavanje

Zavlačim prste ispod njene odeće i pratim meku kožu njenog stomaka. Novac, stvarno sam sada mogao iskoristiti da dođem taksijem kući. Možda, na kraju, uradili ono što ste planirali večeras.""Uključujući..." Stežem mišiće zbog čega je moj kurac jače bockao i ona je prasnula u smijeh."Vjerovatno ne. Dok sjedi, kondomi i lubrikant ispadaju iz džepa. Njeno lice je samo nekoliko centimetara od mog i oboje shvaćamo da je ovo malo intimnije nego što smo očekivali. Nedugo zatim, nalet hladnog vazduha ispuni prostoriju kada se vrata otvore. Reci mi šta ti se dogodilo, da bi moja noć izgledala manje sranje."Zato objašnjavam, ali izostavljam neugodnije detalje.

Tvrdio je da je pijan i da ne zna razliku. Trčam preko ceste, a onda gurnem teška vrata politički sajtovi za upoznavanje. Stariji par je skučen u jednom uglu pored radijatora. Ovaj kaput je dovoljno velik za nas par, ustani."Stojeći, ona skida kaput i sa zahvalnošću sam ga obukao."Sjedni. Ona klima glavom na svim pravim mestima."Ok, to je definitivno gore od moje noći. Maknem ruku i ona ispusti zvuk razočaranja, ali ja ne odlazim.

Ne smeta ti?"Pita ona, klizeći mi u krilo ne čekajući moj odgovor. Bila bi noćna mora da su autobusi otkazani i da moram pješke kući.

Potaknut mojim prethodnim nadama za večer u kombinaciji s njenim povremeno promjenjivim položajem, moj kurac ignorira moje upute i počinje rasti. Vraćam se da joj pomilujem grudi, ali grudnjak joj je preuzak da bi mi dozvolio da joj dodirnem golu dojku."Sačekaj malo."Ona se naginje naprijed i otkopčava grudnjak.
Mjesečina sija s hladnog čelika, nakratko reflektirajući oči bez duše prije nego što joj dotakne kožu. Dok trpam ruke u džepove, setim se šta sam očekivao. Ona skreće pogled, ne postiđena, već kao da se prisjeća. Tako da sam večeras u iščekivanju ponio kremu za masažu, kondome i lubrikant.Što se sada ispostavilo kao potpuni gubitak novca.
Zapravo, mislim da ti treba više od radijatora. Zatvarajući oči, pripremam se u iščekivanju. Mislio sam da razgovaram o seksu sa strancem; možda ste shvatili poruku?"Uhvatio sam njene grudi. Upravo sam mu htio reći da prestane kad sam vidio da je izbacio kurac i igra se s njim. Njena crna kožna jakna jedva joj se spušta do struka najbolja stranica za upoznavanje. Pokret je privukao pažnju drugih i on ga je odgurnuo i skoro pobegao sa svog sedišta."Ona me posmatra s uzbuđenjem i prebacuje mi se u krilu drsko trljajući se o moj kurac."Ne!"Pokušavajući da zadržim pravo lice, dodajem "Iskreno mogu reći da nikad nisam dirao kurac drugog muškarca u filmovima.""Dick!"Ona se smije, a ja opet trzam kurac. Uostalom, učinio sam da ovo mjesto bude lijepo za vaš rođendan.""Moj rođendan? Ovo izgleda kao pripreme za desetogodišnjak ovdje.

Da li je svesna da to radi?"Pa, kakvo bi bilo tvoje veče da ti cimer nije smjestio? I zašto si tako lako bio nagovoren da izađeš u tom ustanju?"Ona se smije, što mi šalje ugodan drhtaj kroz prepone."Većina ove odeće je njena. Sjedam pored para, djelimično da blokiram prodoran promaj sa vrata, ali uglavnom da se približim vrućini. To objašnjava zašto nismo razgovarali danima nakon toga, uprkos brojnim sms porukama koje su pitale da li je dobro. I zašto je prestala da komentariše moje rođendanske planove. Ona neučinkovito vuče kratku suknju."Povrh svega ostalog, dobiću jebene promrzline u dlakama."Gotovo nečujno promrmlja.
Ali ona zna da je prošlo dosta vremena za mene, i popio sam nekoliko pića.