Najbolja stranica za upoznavanje

Oreillan me je dočekala svojim uobičajenim blistavim osmijehom, a ja sam istog trena počeo otvrdnuti u iščekivanju."Hoćeš čašu vode ili nešto jače?"Jedna od Oreillaninih značajnijih karakteristika bila je njena ljubav prema finom alkoholu, posebno škotskom i irskom viskiju.

Oreillan. Zatim je ustala i rekla da je vrijeme ručka gotovo i da je vrijeme da se vrati u kancelariju. Nakon obilaska, razmišljao sam šta da radim do kraja popodneva. Na mjestu odlaska bio je izražen izražen dekolte.

Oreillan je cičala od veselja dok sam joj farbao grudi. Lako sam otkopčao dugme na njenoj crnoj haljini i otkopčao patentni zatvarač, ali sam mogao da ga povučem. Kada smo zatvorili vrata njenog auta, zagrlili smo se i bijesno se poljubili. Jednog dana, otprilike mjesec dana nakon naše veze, primila sam poruku od Oreillan u kojoj mi je rekla da je napaljena i da moram doći do nje. Drugi talas zadovoljstva bio je jednako jak kao i prvi."Mm, ukusno."Oreillan se izrazila dok je puštala moj opušteni član iz usta."Kažeš mi", nasmiješio se Oreillan, ustajući s poda, "već neko vrijeme nisam tako dolazio.""Ne tiče te se", odgovorio je Oreillan, razigrano me udarivši po ruci, "Ali prošlo je predugo."Zagrlili smo se, poljubili i brzo se obukli u tišini prije nego što me Oreillan odvezao kući. Dok je vezivala pete, iskoristio sam priliku da procijenim ovu stariju ženu, naravno kroz zatamnjene sunčane naočale. Srećom, Oreillan se tog dana odvezao na posao i tako smo imali kratku šetnju, tajno, do parkinga. Oreillanove bradavice su stajale na mojim prstima, kao glave metaka. Kao i prethodnog petka, počeli smo sa mnogo bijesnih ljubljenja i obavljali oralni seks jedno drugom.Čim sam završio s ispijanjem Oreillanovog ukusnog soka od mačkice, ona je objavila svoju namjeru da pojeba. Sa svoje strane, uštipnuo sam mjesto gdje sam mislio da su joj bradavice, skrivene ispod bluze i grudnjaka. Imao sam sreće da jedem Oreillanovu ukusnu mačku. Nosila je crnu haljinu sa skromnim porubom duž svake strane upotpunjenu gornjim dijelom s cvjetnim uzorkom koji je bio oblikovan oko vrlo velikodušnih grudi najbolja stranica za upoznavanje. Sa svoje strane, činilo se da je očekivala pitanje i uslijedila je ova neugodna tišina. U to vrijeme sam bio samac i u potrazi za svježim mesom, ali moja prirodna sramežljivost je bila prepreka u žaru trenutka, nisam zgrabio svoje prilike. Drugi faktor su bili njeni prsti koji su se ispreplitali sa mojima."Želiš li ići?"Pitala me je sa odlučnim izrazom lica."Naravno."Ne znajući kuda će noć dovesti.
Nikada prije ni poslije nisam naišao na par sisa tako velikih i tako čvrstih. S obzirom da kiša sada jako pada, nijedan normalan čovjek ne bi poželio da izađe po takvom vremenu.Čim je Oreillan ugasio motor, ponovo smo bili jedno na drugom s bijesnom strašću.
Danas je sigurno bila napaljena!Za manje od minute jebanja maca, Oreillan je ustao i izbacio moj kurac. Srećom, uspio sam je sjesti na obližnju klupu."Hvala ti!"Udahnula je dok je šok nestajao."To su ove cipele", odgovorila je, "daju mi ​​paklene žuljeve."Skinula je jednu cipelu i sasvim sigurno, stražnja strana pete joj je bila crvena i krvarila. Od tog trenutka naš odnos se brzo razvijao sa seksualnim eskapadama koje su se dešavale u obe naše kuće uz povremeno prenoćivanje iu prirodi. Nešto prije 15.15 sati Oreillan je stigao u pab koji je već brujao od gužve za ručak.

Pod takvom stručnom pažnjom, nije prošlo dugo prije nego što su mi trebala isprazniti jaja."Hajde na moje grudi!"Oreillan je naredila, brzo mijenjajući položaj izlazeći iz auta, oslanjajući se na potkoljenice i gurajući svoje mesnate sise zajedno, predstavljajući tako primamljivu metu. Nakon razmjene brojeva telefona, strastvenih poljubaca i obećanja da ću se ponovo susresti, izašao sam iz njenog toplog zagrljaja i mahnuo joj zbogom dok je njen auto jurio u noć.