Zabavna pitanja o izlasku

zabavljanje sa somalijskom djevojkom u Keniji

Onda si mi seo u krilo okrenut prema meni, napadajući moje lice i vrat strasnim poljupcima, sisući mi uši i izluđujući me.
Okrenuo sam se prema tebi, gledajući duboko u tvoje oči. Tada si počeo trljati moja otkrivena ramena i vrat, pitajući s kim razgovaram. Uzvratila sam mu poljubac i počela kliziti rukama po tvom predivnom tijelu. Tvoje usne su milovale moje, tvoj jezik je klizio između mojih usana, da bi sam sisao. Bilo je to sve o čemu sam ikada sanjao za romantični bijeg. Bio si iscrpljen, a kada smo završili sa prijavom, odlučio si da odrijemaš i da ćemo kasno na večeru. Započeo sam razgovor sa parom, pričajući o vezama i seksu. Nakon nekog vremena, troje drugih ljudi napustilo je to područje, ostavljajući mene samog sa ovim parom. Skinula sam jednu stranu tvog bikinija gornjeg dijela, otkrivajući ljepotu tvojih grudi, i počela polako da je ližem, kušajući tvoj znoj i hlor kade. Pitao sam da li žele da ih ostavimo na miru, rekavši da to nije problem, ali su nam rekli da smatraju da je vrijeme da krenu u njihovu sobu i otišli su ostavljajući nas same. Zatim sam gurnuo tvoje bikini gaćice u stranu i pustio da moj tvrdi penis uđe u tvoju macu. Očigledno su bili zaljubljeni, a misli su mi se okrenule ka tome koliko mi nedostaješ, iako si bio samo malo udaljen. Bilo je pomalo ironično, jer smo bili skloni opisivanju prošlih situacija koje smo dijelili, a oni su razmišljali na isti način, ali za njih su misli i dalje bile fantazije.Što je razgovor bio ljutiji, to je mladi par sve više počeo da se kreće, klizeći jedno o drugo i dele poljupce svoje novopronađene ljubavi. Držeći te jednom rukom, podigao sam drugu da ti pomilujem grudi, dok sam stalno uranjao u tebe, otvarajući te svojim debelim kitom. Kako je intenzitet naših vrhunaca prolazio, ponovo smo počeli da se opuštamo, a ti si se okrenuo, ponovo prekrivajući moje lice mekim, vlažnim poljupcima. Lagano stišćući, prsti su pretražili tvoju bradavicu, osjećajući kako se stvrdne pod mojim dodirom. Rekao sam ti da su priče koje sam im opisao bile najljepši trenuci u mom životu i kako mi je tako drago što te imam zabavna pitanja o izlasku.
Nakon brojnih kašnjenja, i napornih četiri i po sata vožnje, konačno smo stigli u hotel, nakon 19 sati. Rekao sam ti da ostaneš miran na trenutak dok sam te premještao, i pomjerio sam tvoje odijelo niz butine. Pitao sam te šta je bilo, a ti si se naglas pitao da li se još uvijek tako osjećam prema tebi zabavljanje sa somalijskom djevojkom u Keniji. Tada sam počeo da pumpam svoj kurac duboko u tebe, koristeći prste da širim tvoje natečene usne.

Naše usne nikada nisu prekinule užareni poljubac, dok su moje ruke našle put oko tvojih grudi. Došao si do mjesta gdje sam sjedio, nagnuo se i na brzinu me poljubio u usta.

U to vrijeme već smo se naborali od toliko dugog boravka u vodi, pa smo odlučili da ovaj dio puta završimo gore u našoj sobi, ali to je priča za drugi put.. Upoznao sam te sa parom, a ti si zakoračio u vodu, seo pored mene, preko puta njih. Pružio si ruku između mojih nogu, osjećajući tu ukočenost, i odgovorio da misliš da jesi.

Malo smo pričali o vožnji, sobi i ostalom laganom razgovoru, ali kad sam te pogledao u oči, vidio sam malo ljubomore.