Zabavljanje sa somalijskom djevojkom u Keniji

Ona uzima svoj jezik i prati ga niz njegov stomak, nazad kruži po bradavicama, lagano ih grizući, i nastavlja dolje do njegovog zakrivljenog penisa.
Makne prste i nastavi da liže njene sokove. Osjetio je kako mu krv juri u penis i osjetio je kako se uspravlja na samu pomisao na svoju ruku na njenom čvrstom čamcu."Šta je bilo", promucala je, "Bojim se da ako me dodirneš nećeš moći prestati?"Uz to je dojurio do nje, uhvatio je za ruku i doveo je do izbočine u svojim pantalonama i rekao: "Zašto misliš da želim prestati."Zatim ju je uhvatio za ruku i odveo do kreveta. Uzima ga u usta, polako ližući vrh. Skinuo je kaiš i otkopčao pantalone i samo ih polako skinuo i bacio na stranu. Lizao ih je i sisao, nježno ih vukao prije nego što je prešao na sljedeće. Zgrabi njegove ruke i prinese ih svojim grudima.
Zatim je skidao košulju, bacivši je u stranu na stolicu na koju se upravo naginjala. Sada ide još brže."To je to dušo", kaže on, "Smatraću se da sperem..." On curi u njoj, grcajući i stenjajući dok oboje zajedno doživljavaju vrhunac dok se oboje ne sruše u gomilu, dok je ona još uvijek na njemu, a on i dalje u njoj. Skida bokserice i penje se na krevet.
Ona ide sve brže, i brže, osjeća vlastitu vlagu kako curi preko njegovog tvrdog kura. Samo čekaj i gledaj". Ona počinje da okreće kukove, sve brže i brže, a on se grudi potresajući pri svakom udaru."To je to dušo, jaši moj kurac", kaže on, "Jebi me, jebi me jako" zabavljanje sa somalijskom djevojkom u Keniji. Zatim pomiče usta gore-dolje ritmičnim tempom, izvijajući jezik i sisajući njegov tvrdi kurac. Brzo ju je pogledao gore-dolje prije nego što je usnama prinio njezine bradavice. Ona ga uhvati za struk i prevrne se na njega, klečeći oko njegovog stomaka;ljubi mu usne, još mokre od vlastitih sokova. Bacio ju je na krevet, a kada je počela da se buni, rekao je "Ššš... Zatim oblizuje usne dok on bulji u nju. Jednom tamo ju je strastveno poljubio, a zatim jednim naglim pokretom podigao njenu spavaćicu iznad glave. Tamo je stajala, u čipkastim gaćama, širokih i izbočenih grudi.