Besplatno evropsko upoznavanje

Dakle, kada napišem priču o incestu (bilo strejt ili gej), to ne znači da sam imala incestuozna iskustva koja opisujem u svojim pričama. Pa zašto, mogli biste se pitati, pišem ovakve priče ako nikada nisam imao takva iskustva, a čak ni ne želim da ih doživim?Govoreći sa stanovišta pisca, ja se oblikujem kao mešanac Stephena Kinga i markiza de Sada. Zapravo, to ima savršenog smisla, a razlog se sviđa u suštinskoj razlici između stvarnosti i fantazije, bilo da su sami generirani ili izvedeni iz priče koju je napisao neko drugi.

Uživam u pričama o seksu između prijatelja jednako kao i u incest, i to iz istog razloga. Drugi, međutim, nikada ne postanu stvarni, ili barem ne bi trebali.

Može li incest ikada biti dobra stvar u stvarnom svijetu?Postoje dobri razlozi zašto je gotovo svako društvo razvilo tabue incesta, ali opet, gdje god postoje pravila, postoje izuzeci.(Naglašeno, ne govorim o zlostavljanju ili bilo kojem drugom slučaju u kojem jedna strana vrši moć i utjecaj da prisili drugu.) Vjerujem da je moguće, iako opasno, za srodne odrasle osobe zdrave pameti, pristanka, svjesne opasnosti i časnih i realni u svojim motivima, da imaju zadovoljavajuće i korisne seksualne odnose. Sviđa mi se pomisao da neko izvodi seksualne radnje u neromantičnoj vezi iz brige. Ljudi polude za vrućim komadom provokacija. U filmu prikladnog naslova "Spanking the Monkey," sin završava u krevetu sa svojom majkom (a ja ne mislim da spavam!). Imala sam kratku seksualnu aferu sa nekim – neću, naravno, reći s kim – ko je bio u srodstvu sa mnom samo u braku, tako da, tehnički, to se ne računa.Što se tiče bilo koga od mojih krvnih srodnika, kako kažu u Arkanzasu, nikoga od njih nisam poznavao u biblijskom smislu niti, osim nekoliko rođaka i tetaka, želim da ih na taj način "znam" (vjerujte mi , ja ne!). Ili ožalošćenog oca kojeg (seksualno) teši ćerka. Epizoda popularnog TV serijala "Prijatelji" prikazala je odnos između brata i sestre bliži nego inače.
Ove fantazije su stoga zamjena za stvarnost koja nikada ne bi mogla postojati. Mislim, pišem i eksplicitnu horor fikciju (koju su čitaoci Literotice osjetili nakon što su pročitali moju priču "Rob za Noć vještica"), ali nisam praktički satanista, niti pripadam okultizmu ili bilo čemu sličnom.
Upravo sam pročitao vaš opis zašto i osjetio sam potrebu da komentarišem. Zapravo, sasvim je biblijski, samo pročitajte život Abrahama i njegovu lozu i vidjet ćete oženjene tetke, rođake, sestre tog sina, itd, ali tek nakon punoljetstva.hvala na veoma dobrom pisanju i objasnjenju.>> Pa zašto, mogli biste se pitati, pišem ovo >> imao ovakva iskustva, a ne. Djela Williama Shakespearea, ona koja ste čitali u srednjoj školi, puna su incestuoznih situacija.Čak i Biblija ima prilično slikovitu priču u knjizi Postanka – koja je, naravno, prva knjiga Biblije – o čovjeku po imenu Lot koji vodi svoje dvije kćeri u planine gdje ga obje napijaju i imaju seks s njim kako bi mogli zatrudnjeti. Napisao sam dosta priča u ovoj kategoriji sada i to ne zato što imam kompleks ili opsesiju. Dakle, za mene lično, priče o incestu nemaju nikakve veze s tim da je to zapravo porodična veza, iu potpunosti o jednoj od te dvije teme.

Teško mi je to izraziti riječima, ali suština toga je da me privlači nekoliko tema koje su često prisutne u pričama o incestu: 1) Pokazivanje brige za nekoga putem seksualnih usluga. Sada bi me neki, zapravo, mnogi u ovom društvu mogli kritizirati ili osuđivati ​​što pišem takve priče jer je, po standardima ovog društva, to izvan – neki bi, naravno, rekli bi daleko – granica „prihvatljivog“ ponašanja.
Pa, gospodine Hetero, ako ste toliko uvrijeđeni ovakvim pričama, šta ste onda dovraga uopće radili čitajući ih?O da, još nešto: ako čitate moje priče, molim vas, učinite mi uslugu i glasajte za njih čak i ako je glas "1". Stoga, volim šokirati ljude i uvijek pokušavam pomjeriti granice onoga što ovo društvo smatra normalnim i/ili prihvatljivim (u zakonskim granicama, naravno).Što se tiče toga kako mogu tako eksplicitno da pišem o nečemu u šta lično nisam uključen (i u velikoj meri ne želim da učestvujem), pisac ne mora da bude uključen u nešto da bi mogao da pišem o tome. Iako nemam apsolutno nikakav interes za seks sa bilo kim u mojoj porodici (ili širom porodicom u tom slučaju), često čitam i maštam o 'lažnoj porodici'.

Pušenje umjesto trljanja leđa =) 2) Sirova komponenta seksualnosti, kao da je seks više o pogodnostima i dostupnosti - npr. Na primjer, u klasičnom romanu "Cvijeće na tavanu", koji još uvijek možete kupiti u gotovo svakoj knjižari (i od kojeg je čak napravljen glavni film), autor VC Andrews piše vrlo eksplicitnu scenu seksa između brata i sestre besplatno evropsko upoznavanje. Smatram da je to neodoljivo seksi - gdje su dvije osobe seksualno uključene isključivo iz zadovoljstva, opet izvan romantične veze.
Na primjer;Često vidim priče o majci ili sestri koja pomaže sinu, skidajući ga kad ne može sam (zbog nezgode, itd.). U ovim slučajevima je upravo zato što nemamo ta iskustva i ne namjeravamo to u našim stvarnim životima, možemo dopustiti sebi da proizvedemo alternativnu stvarnost u kojoj mi, ili drugi koje zamišljamo, imamo ta iskustva, sa bilo čim posledice koje biramo, najverovatnije veoma prijatne i uzbudljive.