Besplatna aplikacija za upoznavanje na bermudama

web stranica za upoznavanje u slovačkoj

Stavila je telefon u dekolte, zgrabila torbu i krenula iz svlačionice ka prednjem delu teretane gde je Džef čekao.

Zatim je počela da ga ljubi u vrat zbog čega je Jeff stenjao dok je naručivao. Jeff je zastenjao dok je zurio u Brittneyne ogromne vrčeve koji su bili nekoliko centimetara od njegovih grudi. Jeff je zastenjao, a Brittney se zahihotala: "Mmm, moje velike mekane sise mora da se tako dobro osjećaju uz tvoj veliki tvrdi kurac."Jeff je počeo teško disati dok je Brittney nastavila pjeniti njegov kurac svojim velikim sisama."Mmm, to je to dušo", rekla je Brittney dok je pomicala svoje ogromne sise gore-dolje po njegovom kurac, "Uživaj u mojim velikim savršenim sisama."Zatim je ustala, trljajući svoje ogromne vrčeve po njegovim grudima i počela ga ljubiti. Uzela je njegov kurac, ugnijezdila ga u dekolteu i zgnječila svoje vrčeve oko njega."Jebi ih," šapnula je Brittney koja je tiho zastenjala kada je Jeff odmah počeo gurati svoj kurac između njenih masivnih brežuljaka. Mogle bi mi iskočiti sise."Prekinuo ih je neko pročišćavajući grlo."Nadam se da ne smetam", rekao je direktor teretane. Brittney se zahihotala dok se naginjala preko oba sjedišta i stavljala svoje ogromne grudi u njegovo krilo, "Druge djevojke u mom timu, bile su tako ljubomorne na moje velike sise."Zatim ih je zgnječila o njegov kurac, "Nije im se svidjelo kako sam privukla svu pažnju i kako su svi momci htjeli osjetiti moje ogromne sise."„Svi su hteli da dodirnu moje velike sise“, prošaputala je Brittney svojim pohotnim tonom, „Ali kada su mi prijatelji pričali o tebi. Dok se Jeff tuširao, po glavi mu je prolazila pomisao na njegova sljedeća dva meča.
"O Bože, dušo", rekla je Brittney, hvatajući svoje ogromne grudi, "mislim da mi se nešto dešava."Džef je zurio u velike grudi svoje devojke dok su počele da rastežu granice njenog vrha."Oh, mmm", rekla je Brittney, držeći svoj rašireni stalak u rukama, "Oh, postaju tako veliki."Jeff je stenjao dok su Brittneyine sise sve više izbočene u njenom grudnjaku, dovodeći to do krajnjih granica. Brittney ponovo pleše na svom sedištu uz muziku dok su se vozili kući, a njene ogromne sise su poskakivale i drhtale u gornjem delu."Mmm dušo", rekla je Brittney dok je stavljala ruku na njegovo međunožje kako bi privukla njegovu pažnju, "Trebali bismo izaći i proslaviti nakon tvog sljedećeg meča besplatna aplikacija za upoznavanje na bermudama. Brittney je pocrvenjela kada je Jeff brzo izvukao ruku iz njenog grudnjaka, "Umm, zašto ne. Omotavši njenu ruku oko njegove, Brittney i Jeff su izašli prema svom autu i odvezli se. Idem u teretanu sa Jeffom i gospodin Sakai mi je dopustio da imam slobodan dan."Nestašno se cereći, Jeff je skrenuo na neravni sporedni put."Pa, oh bože", stenjala je Brittney dok su joj ogromne sise poskakivale u gornjem dijelu, "to je bilo najmanje što je mogao učiniti nakon onoga što se dogodilo.""O bože", stenjala je dok su njeni ogromni vrčevi ponovo poskakivali, "Da, dobro sam. Brittney je tada šapnula: "I kada si naletjela na ove velike sise, znala sam da si ti pravi tip."Jeff je počeo teško disati dok su ulazili na parking teretane.

Dok se Brittney oblačila prisjetila se prve noći koju su ona i Jeff proveli zajedno. Hikoćući se, Brittney je stavila ruku u Jeffove šortsove i počela trljati njegov natečeni kurac, "Mmm, sigurno želiš ući tamo sa svojim velikim ispupčenim kurcem.""O bože", zastenjao je Jeff dok je pokušavao da se kontroliše, "dušo, moramo ući unutra."Napućivši se, Brittney ga je poljubila: "Ok, dušo."Uzela je flašu hladne vode iz svoje torbe i nežno je pritisnula na njegov kurac, omekšavajući njegovu erekciju. Dok su sjedili i pili na kauču, Brittney se nasmiješila kada je vidjela kako Jeffove oči odlutaju prema njenom ogromnom dekolteu."Oni su pravi, znaš", rekla je Brittney kikoćući se dok je Jeff pocrvenio, shvativši da ga je uhvatila, "U redu je, volim pričati o svojim sisama.""Um ok", rekao je Jeff, pokušavajući zadržati prisebnost dok mu je kurac počeo da postaje tvrd, "Koliko su veliki.""Ove bebe", rekla je Brittney, držeći svoje velike sise, "su 36 Double-Ds.""O bože", rekao je Jeff, stavljajući ruku na svoje međunožje. Brittney se zakikotala dok joj je Jeff počeo ljubiti vrat, "Mmmh oh baby."Dahtala je i stenjala dok je Jeff gurnuo ruku u njen ogroman dekolte i počeo stiskati njene ogromne sise, "O, bože, stisnuo sam ih, dušo. Zatim je otišla u spavaću sobu da se presvuče.
Nakon nekoliko minuta Jeff je zastenjao dok je njegov ispupčeni kurac počeo da pulsira."Mmm", rekla je Brittney, "pitam se da li taj veliki kurac želi biti između mojih velikih beba."Brittney je tada skinula gornji dio. Njene ogromne grudi opasno su ispupčene unutar njenog sportskog grudnjaka do te mjere da su izgledale kao da će se osloboditi."Kao ono što vidiš dušo", zakikotala se Brittney na reakciju svog dečka, dok je skupljala svoju svilenkasto smeđu kosu u rep."Naravno da hoće", nasmejao se Kris, koji je upravo izašao iz svlačionice i udario Džefa po ramenu."Kako si Britt", rekao je prijateljski poljubivši je u obraz."Dobro," rekla je Brittney.

Zahihotala se dok je ležala preko oba sjedišta i stavljala svoje ogromne sise na Jeffovo međunožje."Mmm", stenjala je dok je trljala svoju ogromnu rešetku o njegov ispupčeni kurac web stranica za upoznavanje u slovačkoj. Stisni moje velike sise."Jeff je počeo stenjati i teško disati dok je Brittney nastavila maziti njegov otvrdnuti penis u njegovim pantalonama, "O dušo, ti sigurno znaš kako se nositi sa mnom.".
Džef je zgrabio njihove torbe kada su izašli iz auta i krenuli u teretanu. Nakon što su preuzeli narudžbu, krenuli su prema stanu. Upravo smo odlazili."Obojica su potom krenuli u svlačionicu da se presvuku.
Počela je trljati svoje masivne brežuljke o njegova prsa i počela ga maziti po kurac unutar njegovih šorcova . Znala sam da ćeš ti dodirnuti moje sise, moje 'velike' sise. Brittney je nosila crveno-crni sportski grudnjak i uske crveno-crne kratke hlače. Masiraj moje velike bebe."“Za ovo”, rekla je Brittney, zavodljivo se smiješeći i hvatajući svoje ogromne sise.” “Kasnije dušo”, rekao je Jeff, “Kako bi bilo da naručimo nešto i pokupimo na putu kući.” “Mhmm”, rekla je Brittney, puštajući ga njenih ogromnih vrčeva, zbog čega su poskakivali i drhtali. Kada je Brittney izašla iz svlačionice, Jeff nije mogao pomoći a da mu vilica ne padne. "Hvala što ste mi jučer pomogli.""Hej, ne brini", rekao je Chris koji se zatim okrenuo prema Jeffu, "Pa hoćeš li samo stajati tu i sliniti ili ćemo vježbati."Brittney se zahihotala dok je Jeff izašao iz ošamućenosti i krenuli prema kardio-zoni. "Je li tvoj telefon u džepu", rekao je Jeff, zureći u njen ogroman dekolte. Nakon što je stigla u Jeffov stan nakon njegovog sastanka, Brittney se smjestila udobno dok joj je Jeff donio piće.