Besplatni sajtovi za upoznavanje vankuvera

Glava joj se otkotrljala u stranu i ugledala je Grugovu sjekiru u blizini. Alyndra je osjetila kako stvar nabubri u njoj trenutak prije nego što je debeli snop orkovskog sjemena eksplodirao u njenu macu i preplavio njenu matericu. Vanja se trgnula od iznenadnosti, a zatim se ugrizla za usnu kada joj je tijelo počelo drhtati. „Ako ne plešeš, onda ćeš se jebati.

Aukcije za vilenjačke zatvorenike bile su rijetke i Garekk je bio zadovoljan svojim kockanjem da se licitira za jednog od prvih unatoč visokim cijenama. Kada je konačno završio, ustuknuo je kako bi dopustio svom kurac da sklizne iz nje. Grug je brzo zavezala povodac za stub jednostavnog uzglavlja prije nego što je prišla iza nje. Njegov kurac je divljao i izlazio iz njene uske mace, a njegov ogroman pubis se razbijao o njen klitoris.

Grug ju je ignorirao dok je uživao u osjećaju vilenjačke mace koja mu se steže oko kite."Proklet bio... Ušao je dugo i snažno u njenu macu, a njegovo seme se uvuklo duboko u nju.
Myria ga je sisala dok je počeo da se trza, uzimajući sve više i više u svoja usta dok je radila na njemu. Nehotično cviljenje-stenjanje pobjeglo joj je s usana dok se njegova masa spustila na nju i njezina se maca rastegla kako bi ga primila."Gulk..." progunđala je kada se njegova ogromna, čvrsta ruka spustila i zatvorila oko njenog vrata, prisiljavajući je da podigne pogled prema njemu. Cijeli život su živjeli jedno pored drugog, a kada su postali punoljetni, bilo im je prirodno da su se uselili zajedno. Jedan od orkova brzo se umorio od milovanja i uzeo je stvari u svoje velike, krupne, zelene ruke dok se spustio na koljena iza nje i gurnuo svoj kurac među njene noge.

Gdje bi otišla?Bila je dobrih trideset liga u teritoriju koju su držali orci koliko je znala, a ta udaljenost je svakim danom sve veća. Kada je bio potpuno uspravan, lagano joj je razdvojio noge, slobodnom rukom je uhvatio za struk i gurnuo u nju. Njegov status je odmah podignut. Neki od orkova su tada imali ljudske žene dok su ih izvodili iz kuhinje nakon što se smatralo da je obrok završen. Dok je Mol sve otpuštao na noć, okrutna spoznaja bila je da Vanja i Nina i dalje moraju pomoći u čišćenju taverne, počevši od centralnog stola koji je bio premazan orkovskom spermom i njihovim sokovima od mačkice.*Myria je po vrlo visokoj cijeni kupio rančer orka čija je zemlja bila odmah izvan citadele koju je obezbjeđivala hrana sa njegove zemlje.
Garekk ju je bacio na pod i naredio joj da klekne. Zatim ga je moleći pogledala prije nego što je spustila glavu tek toliko da svojim usnama uhvati vrh njegovog masivnog penis. Spavat ćete zajedno, a ovdje ćete zajedno ugostiti naše trupe." Pokazao je na sobu. Lice joj je pocrvenelo od stida, dok su joj se grudi zarumenile od strasti. Nakon što je zarobljena iz njenog sela Midpoint, odvedena je u krevet mnogih orkova da ih zabavlja tokom večeri."Bit ćeš dobar mali vilenjak, zar ne?"Garekk je tutnjao na nju dok je počeo da se svlači."Nećeš bježati, zar ne? Nadam se da ne, jer ne želim da te kaznim i pokvarim to tvoje pošteno meso.

Da je pobjegla, vjerojatno bi bila predana vojsci kao njihova vilenjačka kurva i to bi bilo mnogo gore nego da bude prisiljena zabavljati Gareka i njegovu grupu od dvadesetak, da je njen broj bio tačan."Dobro", progunđa Garekk, stojeći pred njom u svoj svojoj goloj orkovskoj slavi."Sada dođi ovamo i počni, ženo."Cvileći i drhtavim usnama, Myria je uradila kako joj je rečeno, uspevši da dopuzi uprkos vezanim rukama. Kada je pomislila da Grug ne obraća pažnju, skočila je na to, s namjerom da se baci na njega kako bi rascijepila trbuh.

Sićušni orgazam je zadrhtao njenim tijelom dok je orkov tvrdi penis slučajno pritisnuo njen klitoris dok je on upuhnuo svoj vat u nju."Mmmmm..." zastenjala je jer nije mogla zadržati svoje tijelo od vrhunca. Dakle, još jednom do zatvarača.
Dok je sretno izlazio iz citadele sa uplašenom, golom, crvenokosom vilenjačkom djevojkom, Garekk je uživao u bijedi sve svoje braće orka koji nisu dobili vilenjačkog roba besplatni sajtovi za upoznavanje vankuvera. zar ne?"pitao."Zar nije!"odbrusio je."Da...
Suze su joj tekle iz uglova očiju od bola, srama i poniženja svega toga. Inč po inč, sve više ga je uzimala u svoja usta i niz grlo sve dok njegova ogromna jaja nisu udarila o njenu bradu."Dobro radiš", rekao je Garekk, zureći u nju. Nikada nisu imali priliku da ustanu od stola. Garekku je prošlo mnogo vremena i on je svoje potomstvo čuvao za vilenjačku kučku. Tri orka su klečala jednog od zlatnokosih vilenjaka. Grug nije propustio ni ritam jer ju je neprestano i nemilosrdno jebao dok se ona borila."GAH!"konačno je povikao, gurnuvši svoj kurac u nju jako desno dok je eksplodirao. gospodaru..." Myria je ponovo dahnula. to..." promrmljala je Nyna sa praznim osjećajem rezignacije."Kao ono što vidiš, vilenjačka pičko?"ork iza njih je gukao, ispružio ruku i zgrabio Vanju.
Cijena za tu vrstu travestije bila je smrt ako je neko od njenih rođaka uhvati trudnu s njim.