Da li chandler riggs izlazi sa bilo kim

zaštita potrošača na mreži za upoznavanje

Kada je doživio orgazam, uzdahnuo je s olakšanjem i uspravio se u stolici. Vadi sise," rekao je Dylan svojoj supruzi, a ona je poslušala da li chandler riggs izlazi sa bilo kim.

Ben je uzdahnuo s olakšanjem jer je dao oduška svojoj frustraciji zaštita potrošača na mreži za upoznavanje. Biće nezgodno ako neko drugi uđe.""Oh, nisi zaključao vrata?"Žena se okrenula da riješi problem, ali ju je Dylan zaustavio.„Ionako će morati da sačekaju svoj red“, rekao joj je, čvrsto je stisnuvši za dupe."Uradi svoju stvar."Michelle je bila iznenađena kada je otkrila da Dylan razgovara sa svojom ženom, koja je kleknula pored nje."Oh, pa vi ste istraživački par, zar ne?"Ona se nasmijala."A ti si nevjerovatan! Onaj kojeg imam kod kuće ne progovara ni riječi osim ako ja to ne naredim."Dylan je izbacio kurac, mazeći se pred dvije žene."Možeš ga popušiti, draga," rekla je žena, jureći naprijed da proguta jedan od muških orašastih plodova u svoja usta."Vau, tako ste velikodušni, hvala!"Mišel se zakikotala, isplazivši jezik, koji je muškarac nestrpljivo koristio kao postolje za svoj kurac. Umjesto toga, nježno je počeo ljuljati bokovima uz njeno lice, a njegov penis se nadimao uz Michellein jezik.

Zbog politike ureda u pogledu čistoće, zaposleni su morali osigurati da njihovi FAC uređaji progutaju svaku kap kada ih koriste za pauze u kupatilu."Yo, hvala što ste me jučer primili", rekao je jedan od Markusovih saradnika, Dylan, dok je prišao čovjeku."Hej čovječe, bez brige, bilo je lijepo imati te. Kada se stidljiva djevojka udaljila, djelovala je sretna što je iskustvo završeno."Vidiš, to nije bilo loše, zar ne, dušo?"upita Jean, nježno milujući usne svoje djevojke kažiprstima i srednjim prstima dok je uzimala farmerke."Ne..." priznala je Elle, prihvatajući još jedan poljubac od dvadesetogodišnjaka. Htio je da pokaže Dilanu snimak današnje vijesti."Vau, zgodna je! Prokletstvo, ima neke obline!"rekao je Dylan, izazvavši Markusa da se nasmije."Možda ću je morati iskoristiti kasnije. Nije je zaustavio, pa je nastavila."Da," Marcus se nasmejao, "poslaću ti ga na Messageru. Zakolutala je očima i otišla, a Michelle je bila sigurna da je čula djevojku kako se kikoće. Vidimo se opet uskoro!".

Sa stručnošću koja se očekuje od vrhunskog androida poput nje, Michelle je dozvolila da sperma teče niz njen jednjak dok čovjek nije završio. Mišel i supruga su znali šta on želi, pa su prekinuli poljubac i počeli da sišu njegovu dužinu kao da su njihove usne bile lepinje za njegov hot dog."To je to djevojke.
Osjetila je kako mu muškost pulsira, a on ju je držao tamo dobrih deset sekundi prije nego što je dopustio da joj gusta pljuvačka pljusne između očiju. Zamišljao je da je android njegov indijski ili pakistanski gazda - ideja da joj ubode oči svojim urinom prije nego što je prisili da ga popuši, u trenu mu je otežala kurac.

Michelle je prigušila kikot, smatrajući da je simpatično kako je lice Azijatkinje postalo crveno nakon što ju je Jean poljubio."Ti si najbolja, dušo", šapnula je Jean djevojci na uho, "Uđi joj u usta."Elle je gurnula farmerke do gležnja i pažljivo ih stavila na ivicu lavaboa."Oooh, bez gaćica, ha?"Mišel je zadirkivala, natjeravši djevojku da se još više zacrveni, dok se Jean nasmijao. Dubok jecaj prethodio je njegovom orgazmu i ubrzo su se Michelleina usta napunila spermom, koju je progutala čim je došla."To je bilo čak i bolje nego što sam zamišljao", rekao je Dylan, nakon što se smirio od svog vrhunca."Moj drugar dolazi kasnije. Potaknuta ljubomorom žene, ona je isplazila jezik i masirala Jeanova jaja, pomičući glavu naprijed-nazad tek toliko da muze njegov kurac. Progutala ga je i namignula Jeanu kada je primijetila kako mu se kurac stvrdnuo. Još tri muškarca su došla i koristila njena usta - dva kao pisoar, zatim pušenje - a drugi samo kao pisoar. Prošla je kroz neugodan osjećaj, gutajući tekućinu samo da bi je zamijenila. Njen urin je izlazio u nervoznom mlazu, stao na nekoliko sekundi, a zatim je ponovo došao.