Ko je Cheryl iz Riverdale-a izlazi u stvarnom životu

Kad sam ušao kroz vrata, primijetio sam da se mjesto već puni. Gledao sam prvi dio igre koji je brzo postajao vrlo jednostran dok sam jeo.

Vidimo se u petak u 7:00. Voleo bih i njenu adresu i broj telefona", rekao sam ravnodušno. Moj utisak je bio da je i ona mlađa nego što sam u početku procijenio. Na sve komentare sa važećom email adresom biće odgovoreno.. Nisam htela da pitam za njen razgovor sa Džordžom, očigledno sam dobila prolazan rezultat."Ne znam ni njeno prezime. Spremni za hranu?"Ustala je i ponovo postala konobarica, s blokom u ruci."Da, ja ću francuski umak, salatu sa rančem, bez pomfrita", odgovorio sam.
Osim toga, nakon što sam se prvi put ponašao tako otrcano prema njoj, imao sam svu namjeru da budem savršen džentlmen i da joj se odlično provedem. Nemojte pogrešno shvatiti, ovo je bila vrlo elegantna haljina, ali je i dalje bila vrlo seksi. Nemojte dalje čitati ako bilo koja od ovih tema vrijeđa ili ako niste punoljetni.
Hvala, radujem se!"„Prokleti dečko, ti si na ozbiljnoj klupi“, rekao sam naglas, sa velikim osmehom na licu.Četvrtak sam odradio guzicu da bih mogao malo ranije u petak. Pogledala me je umorno.
To je moj posao, čuvaj mir ovdje. Bio sam prilično siguran da bi to bilo dobro, ali nikad se ne zna sa sigurnošću. Rekao sam joj ne, ali sam joj se još jednom iskreno zahvalio. Poziv na večeru je zato što bih te zaista voleo ponovo videti i bolje upoznati" Hm, rekao sam sebi, dobro si uradio, dečko."Očigledno imam tvoju adresu, kako bi bilo da te pokupim u 7:00?"To me je nasmejalo, ali sam nastavio: "Idemo na neko lepo mesto, nosiću kaput i kravatu, da li ti to daje dovoljno da nastaviš?"Zaista ne znam šta da kažem kada me žena pita šta da obučem."To je u redu.
Otišao sam kući i opustio se ostatak dana, večerao sam i otišao rano u krevet. Džordž nije najoštriji igrač u lopti, ali je pakleno fin momak i za mene ima smisla da ostanem na njegovoj dobroj strani."Da, i ti brate!"rekao je dok je krenuo prema ulaznim vratima da nešto provjeri."Henry, hvala na sinoćnoj zabavi ko je Cheryl iz Riverdale-a izlazi u stvarnom životu. Je li me tako opisala?"Sada je bio red na Ninu da se nasmije: "Ne, zapravo je rekla da si fin momak, ali mi je ispričala priču. Zvučiš iznenađeno", nacerila se, očito zabavljena time što sam toliko vezan za jezik.„Ne, nikako, samo je tvoja haljina malo laskavija od pilinga tvoje medicinske sestre“, rekla sam, malo razvlačeći poentu, ali nije bilo važno."Hvala, drago mi je da ti se sviđa", rekla je s velikom dozom prisebnosti.
Ovo nije bila samo pomalo privlačna žena, ona je bila apsolutno zapanjujuća. Pogledao sam okolo i vidio Georgea prije nego što je on vidio mene.