Online upoznavanje uništava moj život

Zajedno se srušimo, potrošeni, u krevet...

Bez riječi, najhrabrija od djevojaka se naginje da ga okusi na mojoj koži. Opsjedam ga, nestrpljiv da ga uvedem u svoju mokrotu. Pomiluju me unutrašnja strana bedara, a zatim nježni prsti uklone dragulje koji vise s moje probušene kapuljače.Čujem dahtanje i otvaram oči. Moje tijelo se još nije oporavilo od uronjenja u zadovoljstvo i sve što vidim je lice moje voljene. Ja sam sjajan. Ovo je, zajedno sa cvijećem u kosi, moja jedina odjeća po sultanovoj naredbi.

Oni koji imaju informacije iz prve ruke ljubomorno čuvaju svoje iskustvo, ali kako je moje mjesto sada sigurno, osjećam se sklono da budem velikodušan. Ova intenzivna stimulacija nas oboje dovodi do ruba i dijelimo veličanstveni vrhunac. Srušim se na sultanova prsa, još uvijek spojena s njim, slušam kako mu srce lupa dok me miluje po kosi. Odličan posao..čestitke..čekam sljedeće poglavlje.. Veoma je zadovoljan što sam zapamtio svoju lekciju od prethodne noći. Skoro odmah sam pukla od zadovoljstva. Više pramenova se viju niz moju sredinu, povezanih sa klitorisnom kopčom s vlastitim dragocjenim draguljima. Javlja se bol, ali samo na sekundu, a onda počinjem polako kružiti kukovima, istovremeno stežući i otpuštajući unutrašnje mišiće oko njega.

Ostali insistiraju da me treba masirati kako bi mi spavanje bilo mirnije prije nego što večeras zabavljam sultana. Otvaram ga i pronalazim mnogo povezanih delikatnih lanaca dijamanata i dragog kamenja.

Sa zadovoljstvom mogu udovoljiti.... pokazalo se da je ovo drugo poglavlje vruće. Sada je iza mene, miluje me po bokovima i bedrima i prstima draži stražnjicu online upoznavanje uništava moj život. Osećaj se tako dekadentno zavaljen na divan prekriven svilom i na ovaj način se čuvao. Sluge su pozvane da me otprate nazad u harem gdje ću se odmoriti i biti spreman za povratak. Budim se polako, sanjivo, ne sasvim budna, ali već nasmijana.
Samo slušanje mog iskustva izaziva ludilo grupnog uzbuđenja.