Izlazite sa nekim koga već poznajete

Stisnuo sam, a ona se promicala. Zatim je malo promicala, a ja sam primaknuo ruke tako da sam jedva mogao osjetiti strane njenih oh tako mekih grudi.
Moje ruke su se sve brže pomerale do ispod njenih pazuha i počeo sam da im dozvoljavam da se pomeraju sa strane njenih grudi nadajući se da neće primetiti kako napredujem. Uživao sam u ovim zagrljajima i odlučio da, budući da Rose kao da nije primijetila ako se moje ruke malo približe njenim grudima, gurnem sreću i vidim koliko daleko mogu ići.

Ispustio sam uzdah zadovoljstva, što je sigurna da je čula. Puno smo se smijali, čini se da bi jedan ili drugi svakih nekoliko minuta zbijali šalu. Grupa se sastajala jednom sedmično, ali od tog prvog dana viđali smo se češće od toga. Plašio sam se da odem prebrzo. Nakon nekoliko sekundi kliznuo sam rukama sa njenih leđa na njene strane tik ispod njenih ruku. Poljubili smo se, prvi put u usne. Rose je pitala želim li nešto hladno za piće.

Uvek sam uživao u druženju sa Rose.Često smo vodili duge rasprave o tome zašto su ljudi, osim nas, naravno, radili sve čudne stvari koje su radili. Kada smo prvi put počeli da se okupljamo na razgovoru i grickanju kod nje doma, zagrlili bismo se i pozdravili, a onda još jedan duži zagrljaj. Rose se pridružila spisateljičinoj kritičačkoj grupi u lokalnom kafiću kojem sam pripadao i njeno pisanje me impresioniralo. Na kraju sam pobedio u ovoj prvoj igri i Rose je ustala, prošetala oko stola da me zagrli sa čestitkama.

Povremeno bi na trenutak povukla svoje tijelo od mene kao da mi daje veći pristup svojim grudima, ali to je nešto o čemu nikada nismo razgovarali. Naizmjenično sam joj štipao bradavice i trljao/stiskao grudi. Vratili smo se i postavili igru ​​za još jednu rundu igre dok smo svaki hvatali dah i hladili se.
Nakon mog "Da."Uzela je moju praznu čašu, a njena je nestala u kuhinji. Razdvojeno vrijeme omogućilo je svakom od nas da se pribere, ali u pozadini naših umova znali smo da je danas drugačije;zatvorili smo liniju i nije bilo povratka. Opet nisam pokušavao da guram dalje. Zagrljaj je opet trajao duže nego inače i kada smo prekinuli oboje smo zadihali kao da smo upravo potrošili puno energije.
Mogla je zakočiti ovu seksi igru ​​u bilo kojem trenutku. Pretpostavljam da je to bilo nakon smiješne šale ili emotivnog komentara izlazite sa nekim koga već poznajete. Njen zagrljaj je bio topao i blizak, a ne površinski uobičajeni ovih dana. Pronašla je moje bradavice i dugo smo se igrali jedno s drugim dok se konačno nismo oslobodili erotike koja nas je obje obuzimala.

Ovaj zagrljaj je trajao duže nego bilo koji prije i kada je konačno prekinut mislim da smo oboje bili malo razočarani. Ako bih morao da navedem jednu stvar zbog koje sam se vratio Rose, to bi morali biti zagrljaji.

Nikada to ranije nismo radili, ali nisam namjeravao da se žalim. Nakon minut-dva otvorila je oči i sa osmehom prislonila ruke na moja prsa.

Pomerila je svoja prsa u udoban položaj na mojim grudima;Iskoristio sam priliku da pomaknem ruke uz bokove njenih grudi. Moje ruke su zauzele poziciju gdje su završile nakon posljednjeg zagrljaja. Nosit ću nešto što je lakše proći."Ona se nasmiješi.
Nikada me nije zaustavila i nastavila je da se migolji. Obgrlila me je rukama i privila grudi u čašice mojih ruku pazeći da svojim bradavicama trlja i moje ruke. Ovo je bila nova normala i ovaj put nije pokazala nikakvo iznenađenje, već se malo više pomicala.

Bilo je jako erotično, ali naši zagrljaji su uvijek imali erotsku komponentu. Započeli smo društvenu igru ​​i počeli da postavljamo figure. Premjestio sam ruke na njene pune grudi dok se povlačila za prilagodbu.