Prva na svijetu aplikacija za upoznavanje

Samo nekoliko pića i pedera, ali je bila izbezumljena da je bila tako umorna. Tip je bio njen tip, mišićav i uredan, a ona ga je stavila u kasne dvadesete. Da li skapiraš tata?upita Jason u autu. Popila je bocu crnog vina i uzela citalopram i tek onda se istuširala. Jason se osjećao pomalo paranoično zbog trave koju je ranije popušio pa je prihvatio objašnjenje i pobjegao u svoju sobu.
Seksualni crv je bio u njenoj glavi i činio je delirijumom. Julia je oduvijek zavidjela djevojkama s velikim grudima s kojima je odrastala i osjećala se ravnih grudi, ali kada ih je sada vidjela, njihove sise su bile umrtvli dodaci, dok je njen skromni dekolte do sada izbjegao prezir gravitacije. Molim te nemoj da zoveš idem u krevet poslaću ti poruku kasnije. Rekli su da je bila potisnuta, a Julia je pretpostavila da je malo napeta. Koliko god Julia voljela Jasona, ako je bila iskrena, on nije bio sasvim dovoljan.Željela je veću porodicu, ali godinu ili više nakon što je dobila Jasona doživjela je pobačaj, a komplikacije su značile da su svi daljnji pokušaji da svom sinu obezbijedi brata ili sestru bili suvišni.
Tako je bilo vani sa kantama prva na svijetu aplikacija za upoznavanje. Njegovo prisustvo, zajedno sa brigama za njenog muža, duboko ju je uznemirilo.

Obično bi samo rekao nazovi me između 6 i 8, ali ovdje je bio kratak i precizan u svojim uputama. Rekla je da je to bilo kao u zatvoru, namjerni pokušaj da ublaži svoje seksualne potrebe dok se Carl ne vrati kući. Julija će uskoro napuniti četrdeset, ali toliko toga joj je zbunjivalo glavu da se prekretnica nije bojala za nju.
Vraćam se oko šest, rekao joj je Jason. Julia je kliknula na Skype logo na donjoj alatnoj traci.Čudna stvar je da kada se Carl pojavi na snimku, sva krševita i prljava, slika izgleda HD kvaliteta, sve u visokoj rezoluciji, nešto za što nije mislila da je njen stari laptop sposoban da prenese (Jason ju je uvijek podsticao da nadogradi na Ultrabook).

Idem u grad nakon meča pa ću popiti čaj. Julia nije rekla svom sinu kada se vratio kući iz kina da ne želi da zvuči ludo. Iskustvo ga je ipak promijenilo. Osjećala se malo uznemireno, ali ju je dnevna svjetlost spasila od punog straha. Carl puši, cigareta mu visi iz kuta usana i čini se izdubljenim kao da ga je nešto uništilo iznutra. Njeni prijatelji su joj napola u šali kupili izbor seks igračaka kada je Carl prvi put otišao na Bliski istok, što ju je osramotilo uprkos bocama crnog vina koje je potopila prije nego što je dobila poklon.