Izlazite sa nekim koga poznajete godinama

A dio nje se nadao da jesu. Otvorila je noge nadajući se da će vidjeti koliko je mokra. On vjerovatno ima 19. Ti uđi unutra."Oči su mu prikovale za nju. Njegov kurac je bio tako velik, tako debeo, tako dugačak, i bilo je tako dobro kada je uklizao u nju."Trebali bismo zaustaviti gospođu Gibson", rekao je Trevor pokušavajući se oduprijeti. Grmljavina je pucketala u daljini."Danas nećeš moći raditi travnjak Trevore.
Kroz prozor je bacila posljednji pogled na mladića koji je gurao kosilicu, a zatim se popela na sprat. Kada je to učinio, skoro je zaboravila šta radi.

Sljedećih nekoliko dana Trevor je lebdio kroz Sarin um kao povremeno sanjarenje, a kako se bližio dan kada će se vratiti da kosi travnjak, osjetila je lagane napade uzbuđenja kako se u njoj pokreću izlazite sa nekim koga poznajete godinama. Suze su joj navrle na oči dok je stiskala šake uz Trevorovo tijelo, odgurujući ga, osjećajući se kao da ne može podnijeti još jedan trenutak takvog ekstatičnog stanja."O, ne, gospođo Gibson, nismo još gotovi. Nježno bi joj sisao grlo pokušavajući da ostavi tragove, i koliko god je taj osjećaj činio slabom, ona bi se povukla. Osjećala se nervozno i ​​uzbuđeno i nije mogla dočekati sljedeći dan kada će ga vidjeti.
Htjela je biti blizu njemu, osjeti njegov dah na svom vratu, pomiriši njegovu kožu. Kapi kiše su počele da padaju dok je i poslednji korov bio počupan."Uđite unutra, gospođo Gibson.