Cupid.com stranica za upoznavanje

Može ga ukloniti u bilo kojem trenutku bez ključa.
Dogovor sa Sarom je bio jednostavan;Morao bih se poniziti i degradirati u potpunosti i svojom voljom.Često smo jedno drugo koristili za zadovoljstvo. Usta su mi se napunila ljigavom, blistavom pljuvačkom. Zatvorio sam oči i nekoliko puta duboko udahnuo da smirim živce dok sam otključavao vrata i što sam seksipilnije hodao hodnikom do dnevne sobe. Iskliznula je iz mene i ja sam se srušio na sofu.
pravo na ceo put. Zastenjala sam i ispružila ruke, vadeći tange iz usta. Međutim, kao i obično, autor se zanosi i postaje samo sadistički, a ne zabavan. Trznula sam se dok je svaki bio primijenjen.
Podigla me, zavrtela me i otkopčala mi haljinu. Posegnuo sam za zdjelom leda koju sam pripremio za ovaj slučaj i iskoristio je da se smirim prije nego što sam zatrpao svoj kurac u plastični kavez uređaja za čednost koji sam kupio. Sljedeća je bila crna, kožna ogrlica za pse s plastičnim draguljima. Situacija koja je nekada bila primamljiva fantazija, a sada suviše stvarna. Prekršio sam sporazum i kao rezultat toga sporazum je prekinut.

Možete li reći "bolest"?Smiješno loša priča. Potpuno se poniziti i pokoriti se i pokazati da pripadaš meni - Tvoje mjesto, 19:00". To nije bila veza, nisu bili prijatelji-sa-koristi, to je bila samo udobnost. Sa svakim pokretom prema gore, okretao sam jezikom po glavi i skakao nazad, pokušavajući da zadovoljim i zadovoljim silikon u ustima. Skinula je ključ s vrata i pokupila rezervni ključ, spustivši oba u kovertu."Nadam se da će jedna marka druge klase biti dovoljna". Pijuci i gledajuci film nametnula se tema o tome da se dugo nije dobro pojebala i nekako se razvila u to da se ona nagnuta nad sofom i ja u nju ulazim otpozadi...i onda je zavrsilo cupid.com stranica za upoznavanje. Unutra bi pronašla snimak mog poniženja, fotografije na kojima sam u raznim fazama priprema za veče i rezervni ključ od mog kaveza čednosti."O, kako je slatko. Jednostavni, čisti orgazmi kako biste izbjegli monotoniju i dosadnu prirodu samo masturbiranja.