Relativna definicija vremena datiranja

najbolji dani za korištenje aplikacija za upoznavanje

Nosila je usku, svijetloplavu haljinu s odgovarajućim štiklama, kosu skupljenu u punđu raskošnog izgleda. Počinjemo sutra u dva. Obmotao sam noge oko njenih kukova dok sam osetila kako joj jezik počinje da probija put u moja usta. Uspio sam da se prevrnem na leđa, ali to me koštalo lijeve ruke relativna definicija vremena datiranja. To je dio dogovora. Obrisao sam prašinu i vratio se u svoj ugao najbolji dani za korištenje aplikacija za upoznavanje. Moj trener me je povukao za podlakticu kako bih pokušao pobjeći, ali sam odbio popustiti. Dok sam ulazio, pozvalo me je nekoliko navijača koji su uhvatili zadnji meč, a ja sam se nasmiješio i mahnuo. Pao sam na zemlju, a ona je brzo pala na moje grudi, dupeta u lice.

Prošla je u finale." "Da, Jillian je izgubila u polufinalu od Kayle. Nekoliko sekundi kasnije, i ona je uzviknula: "Pokloni se!"Nagnuo sam se i dahtao. Nežno je zagrizla i obuhvatila me oko struka. Navijači su bili u punom sastavu da vide predstojeći meč. Ne mogu je podnijeti."Uzdahnula sam, "Šta je uopće opklada za tetovažu? Dok su se Jillian i Irene rvale svi su vrištali o tigrovima i Yorkijima. Kayla je podigla i spustila ruku i ponovo smo krenuli jedno prema drugom. Ušao sam u prostrani stan i počeo da se divim pogledu kada sam osetio njen dah na svom vratu. Kortni je počela da pojačava publiku i ja sam se zatekao kako divlje navijam.
Smjestila se natrag iznad svog gubitnika i gurnula svoj kurac u Veronikin seks. Kada je stigla do njenog sprata, sišli smo i ona je otključala prva vrata sa desne strane i držala vrata otvorena za mene.

Mira je zgrabila udarac i pseudo nazdravila: "Onda Molite se da ne nacrtate Kaylu," i bacio ga niz otvor. Na sebi sam imala crnu bluzu i farmerke.