Pojačati dva zabavljanja

Počevši tik iznad koljena – gdje je trag vaših sokova završio (za sada) – počeo sam uživati ​​u čišćenju vaših butina – prvo lijevog – pa desnog – ližući od rijeka do vaše noge prema vašoj pički koja se diže.Što sam više lizao – sokovnik si postao – tvoje tijelo se grčilo i stenjalo od izuzetnog zadovoljstva koje ti pružam, ljubimce moj.
Mogao sam namirisati tvoj seks – smočio si se i tek smo počeli. Počinješ da me moliš da ti popušim klitoris – da ližem duboko u tvoju macu – da ti dam orgazam kakav tražiš – ne još, ljubimce moj, ne još.

Ovdje bi nam dobro došle naše posebne sklopive šipke za posipanje. Naši podpisci mogli bi koristiti drugi sprat za svoje spavaće sobe – uostalom – svako ko bi želeo da iznajmi zamak radio bi to za slavu, a ne za vežbanje penjanja uz stepenice. Amo-tamo nekoliko minuta – izluđujući vas od požude – slušajući vaše jauke i stenjanje – moleći za oslobađanje. Jedan dodir mojih usta oko vašeg seksa i počinje vaš orgazam. Zamak je ono što smo htjeli. Prvo sam ti stavio crni svileni povez preko očiju – ovo je trebalo da počneš da podešavaš druga čula – mirisa i ukusa, da ne spominjem dodir – dodira bi bilo na pretek.

Kellie Castle je bio dovoljno blizu St. Postavivši ga blizu sredine šipke, uzeo sam konopac iz naše torbe i namotao ga okolo i okolo koliko sam mogao da spriječim da sklizne na jednu stranu pojačati dva zabavljanja. Ljubim te – dugo i snažno – poljubac velike strasti koji traži dušu. Nekako je blok mesara u centru kuhinje izgledao čudno. Znaš šta želim;moj ljubimac, a ti kleci preda mnom. Dok smo razgledali dvorac da procijenimo koliko novca treba potrošiti na renoviranje – došli smo do kuhinje. Nudim ti gutljaj iz moje pljoske – boja ti se vraća na lice. Onda sam uzeo lisice iz naše torbe i stavio ih na tvoja zapešća i gležnjeve.
Kuka za meso vas je držala na mjestu. Vidim kako ti se okreće glava – gdje sam otišao, kao da pitaš – iako bez riječi – samo izraz tvog ljupkog lica. Zato što mi trebaš da me sada servisiraš. Otišavši do prtljažnika auta, izvadili smo našu malu vrećicu igračaka i vratili se u kuhinju. Iako je dvorac spolja izgledao okrugao, unutrašnjost je bila zamršeno spojena u prostorije veličine koje nisu davale takvu iluziju. Opet te ližem – ovaj put tresnem klitorisom nekoliko puta prije nego što se povučem – pratio si moj jezik svojom mačkom – i dalje pokušavaš uspostaviti kontakt sa tvojim tvrdim pupoljkom kako bi doživio orgazam. Osjeti kako nabubri – osjeti kako se sperma diže iz moje čvrste vreće s loptom – osjeti kako ti mlaz vruće sperme ide niz grlo. Spuštajući tvoje tangi na jednu stranu, mogao sam vidjeti tvoje ćelave usne – natečene i natečene od uzbuđenja – mokre – koje žude da budu ližene i sisane.
Na podestu iznad velike dvorane – postojala je određena simetrija kao da se korača niz hodnik bilo kojeg velikog hotela – sobe od podesta do vanjskog zida dvorca. Znajući da će udica uzrokovati da vaša šipka za posipanje bude van ravnoteže, samo smo morali improvizirati.
Diveći se fino isklesanim crtama vašeg lica i vrata – nagibu ramena – rasvjeti bokova vaše žene – dugim vitkim nogama umotanim u bešavne crne čarape do koljena. soba da nije izgrađen još jedan sprat. Skinuo sam ti kaput i bluzu – puštajući te veličanstvene kugle u ohlađeni vazduh – tvoje bradavice su odmah reagovale i zastenjala si od tog osećaja. Bio je to čvrsti granit i govorio je o brojnim udarcima koje je zadobio sjekirom ili mačem prilikom tesanja.
Navučeš uvo kada počnem spuštati udicu za meso – jer remenica već neko vrijeme nije bila podmazana i škripi – protestirajući što se pomjera.