Izlaziti sa nekim čija je majka umrla

Naravno, kada je gospodin Brown prišao do nje, očekivala je da će je on poljubiti, ali umjesto toga on joj je stavio ruke na ramena, a ona se dragovoljno spustila na koljena izlaziti sa nekim čija je majka umrla. Dženi je stajala iza svoje majke, dok su oboje gledali u ogledalo u kupatilu... Imam osjećaj da Flip ima nešto na umu, ali hajde da se poigramo i vidimo šta je to.

Ove momke nije bilo briga da li joj je udobno ili ne. Priča bi bila bolja bez toga jer bi zvučala objektivnije. JE DOBRO N............. Njegova žena je umrla prije nekoliko godina, a on je bio stvarno usamljen, do sinoć, naravno.""Tiho, jesu li svi prijatelji bili ovdje, a tvoja mama zna šta ima, zar ne mama?"Njena mama je gledala kroz prozor, kako ne bi morala da vidi ovog crnju kako šapa njenu devojčicu, pa je samo klimnula glavom i rekla: "Da, imam prilično dobru ideju šta se dešava.""Vidiš, tvoja mama je pametna žena.

Dok ju je Flip vodio uz stepenice, Jennyna koljena su počela slabiti, jer je znala da će je Flip dati drugom crncu. Spustio je ruku na njeno krilo, i nije se pretvarao da joj je razdvojio kolena, kako bi mogao da provuče prste kroz njene šorc. Svidjet će joj se Amosov tata, a on je dobio mnogo novca od osiguranja svoje žene, tako da joj može pomoći oko nekih njenih računa."Jennsova mama je čvrsto stisnula prste kada je to čula, ali joj je usne već bilo lagano mršteno."Da, pomislila je....

Znam da ti je dečko, ali ovi crnci su svi slični Džen, žele sve više i više, a ne žele nije briga ko će biti povrijeđen u tom procesu."Jenny se nije ljutila na svoju majku, jer je dopustila Flipu da je jebe. Bilo je to, naravno, divno poslijepodne u braon kući.