Koliko dugo treba da razgovarate sa nekim pre nego što izađete sa njim

Mogli smo ga poševiti zajedno. Bez pozdrava je poručila: "Znaš šta treba da radiš kada si ovde. Jako mi je potrebno. Spremi se dušo."Stisnuo sam svoj šupak koliko sam mogao, kako bih bolje pomogao mami da postigne orgazam. Sada samo sjedi i gledaj kako ga jebem ispred tebe."Mama je ponovo skrenula pažnju na mene koliko dugo treba da razgovarate sa nekim pre nego što izađete sa njim. Mama se široko nacerila dok je počela polako jebati moju spermom ispunjenu dečaku rupu. Mama je tada rekla: "Vidi dušo.
Znala je da će uskoro vrati se u akciju. Tetka Lisa je tada rekla: "U redu, mali nećače, hajde da pokažemo tvojoj mami kako oboje dobro sišemo kurac. Bio sam malo nervozan, ali veoma uzbuđen.

Ostao sam bez daha kada sam vidio da je moja mama dala svojoj maloj sestri brojne batine. I neću stati dok ne budeš imao dvije gomile sperme moje mame u svojoj dječačkoj rupi.
Mama je počela da stenje na mene: "Uzmi to dečko. Mama se nasmiješila dok je pitala Lisu: "Da li ti se sviđa ta mala sestra? Da li voliš da ti nećak liže šupku. Želim to. Čak sam i trzala njegov dečki kit dok nismo oboje došli. Poluzatvorenih očiju dok je uživala u gledanjudok su njena sestra i mali dečak lizali šupke jedan drugom, pitala je: "Mmm...mogla bih da vas gledam satima." Možeš li da okusiš moju spermu u njegovom šupku, Lisa?kakav je okus?Znam da moj mali dečko uživa u lizanju tvog slatkog šupka, zar ne dušo?" Lisa i ja smo zastenjale i potvrdne, oboje nismo voljni da prestanemo da jezikom jebamo šupak ispred sebe. Tvoju tetku Lizu samo je trebalo naučiti njenom pravom mjestu u ovoj porodici.
Mamin kurac je sada ponovo bio potpuno tvrd. Duboko sam stenjao kada sam osjetio kako njen jezik ulazi u moj šupak i počinje duboko da me liže. Mama me je pitala: "Je li to sve istina, dušo?"Zastenjao sam još jedan prigušeni potvrdni odgovor. Voliš li da me gledaš kako jebem šupku svog malog dečaka? Tako dobro uzima moj veliki tvrdi kurac.
Pokaži mom dječaku kakvu si kaznu dobio."Tetka Lisa je tada ustala i okrenula se, otkrivajući svoje jarko crvene dupe obraze. Osvrćući se na Lisu, mama je rekla: "Sedi, sestrice.
Upucala sam ga sperma mu niz grlo i dva tovara u dupe. Zatim je ustala i rekla: "Sada me obojica pratite." Brzo smo poslušali. Da li tvom kurac otežava razmišljanje o tome da on radi ono što kažeš? Dođi ovamo. Baš uživam da je u mojoj milosti. Zatim je prišla stolici i sjela da gleda kako njen sinčić i sestra uživaju jedno u drugome.