Kendall izlazi sa harijem

MMmmmm, čuo sam kako je moj jezik pronašao njene bradavice koje se stvrdnjavaju. Osjećam da me stišćeš", prošaptala sam.

Njeno držanje je bilo profesionalno, ali prijateljski. Bila je postdiplomski student za koju je većina mislila da je pet godina starija od nje. Lagano je zadrhtala. Snažno sam joj stisnuo bradavice i izvio se unatrag, zabijajući duboko u nju u isto vrijeme."Ohhhhh uhhhhh. Ohhh Fucccccc", skoro je vrisnula.
mmmmm. "Uradi to veliki momče." Gurnuo sam je nazad na krevet. yessssss, baby, yesss", promucala je."Napumpaj mi macu. Trebao bih biti dobar još jednu sedmicu.Želim da osjetim tebe, samo tebe, u sebi." Ovo je bilo rijetko, ali bio sam previše napaljen da bih rekao ne. Povukao sam se."Opet?"Pitao sam."O Bože, da, pleeeeeeeeaseee. Prešao sam jezikom niz unutarnju stranu njene ruke i leđa.
Dva gore i dva dolje. To je bio njen način.
Krenuo sam naprijed, njezina leđa. Bila je na leđima i počela da raširi noge. "Ne. Ljubio sam, lizao i udisao miris parfema Obsession koji je nanijela preko njih prije nekoliko sati. Srušio sam se na nju, još uvijek se zabijajući u njena maca dobrodošlice. Bila je čast, ako je to prava riječ, biti taj koji je prošao kroz njene zidove. Ispružio sam ruku i lagano joj zarotirao bradavice dok je radila svoju macu."Da. Napuni me. Uzdahnula je na oslobađanje. Klimnula je i povukla se do ivice kreveta i počela me milovati. Napumpaj me. Piće je nije natjeralo da poželi da vodi ljubav, ili da se glupira, ili da ima seks. Počeo sam malo grublje zadirkivati ​​njene bradavice."Mmmmmm.
Voljela je jebati kada je raspoloženje bilo pravo Kendall izlazi sa harijem. Poljubio sam je ponovo....nežno sišući njenu donju usnu, a zatim niže.
Njen raniji komentar mi je ostao u mislima. Lagano je oblizala usne i počela da otkopčava bluzu.„Je li ovo staro“, pitao sam dok sam prstima prelazio duž njene ključne kosti i nagoveštaja njenog dekoltea.„Da, skoro je spreman za smeće, aktu…“ Zgrabio sam oba revera i širom ga otvorio i zario lice u njene grudi."OHHHH fuckkkk..." Promrmljala je i privukla moju glavu bliže svojim velikim grudima.