Najkorištenija aplikacija za upoznavanje 2020. cbs nova emisija za upoznavanje

Ponekad radim polako, namjerno, ljubazno, želeći da Ga zadirkujem toliko dugo da je Njegov vrhunac gotovo bolan u svojoj eksplozivnosti u mojim željnim ustima. Iako će neki smatrati da je ritual općenito bolji za Njega, i ja iz njega izvlačim veliko zadovoljstvo. Konačno, podižem glavu i s ljubavlju gledam u oči svog Gospodara. Malo po malo, moja glava se podiže gore i unazad prema Njemu, dok Njegova dominantna ruka klizi između mojih bedara kako bi testirala moju vlagu, a s mojih usana izmiče još jedno cviljenje.moj Učitelj me ispituje, nježno milujući moje tijelo, krećući se svuda u meni, ali općenito se fokusirajući na moju G-tačku.

moj Učitelj i ja imamo jutarnji ritual, ostavljen samo ako je neko od vas/nas bolestan. Njegovi divni postupci tjeraju posljednje ostatke sna i iz mog tijela i iz mog uma.moje tijelo se samo od sebe grči na Njemu, moj klitoris se pritiska na bedro mog Gospodara.moji gotovo trajni pokreti klize po Njegovoj tvrdoglavoj muškosti.Čak i nakon što je Njegova dominantna ruka povučena iz mog tijela, nastavljam da ga nježno grbam. Bez obzira kako završi jutarnji ritual, zbližavamo se sve bliže, kao Gospodar i rob, kao muž i žena, i – što je najvažnije – kao dugogodišnji prijatelji i ljubavnici. U stvari, ovaj divni ritual je bila Njegova ideja.
Nakon toga, W/mi uglavnom iskliznemo iz kreveta i zaista započnemo dan, dok moje tijelo još uvijek žudi za seksualnim oslobađanjem. Pošto se On obično probudi prvi, ja sam generalno prilično pospan i letargičan, ali dok moj Gospodar sedi u krevetu uz uzglavlje, moje telo se mehanički pomera u položaj, prebačeno preko Njegovog krila, moja glava na Njegovu levu pa Njegova desna ruka - Njegova dominantna ruka – ima najbolji pristup mojim ženskim čarima. i to je bilo snažno, zapanjujuće iskustvo. Dok se dominantna ruka mog Gospodara spušta na mene sve češće, Njegova lijeva ruka sve jače i jače vuče moju dugu kosu.
Shvatili smo, pokorni ste.. Samo osjećam kako se Njegovo čvrsto vratilo trza u mojim ustima dok Ga ližem i sišem, održava moje tekućine da teče.

Stimulacija klitorisa pojačana bolom u mom tjemenu i nedozvoljeno uživanje u žestokom udarcu natjerali su me da zavijam dugo i glasno prije nego što sam se srušila u krilo svog Gospodara, orgazmički naknadni potresi gotovo jednako uzbudljivi kao i sam zemljotres cijelog tijela. Ali isto tako važno, dobijam posebno uzbuđenje i duboko zadovoljstvo u usmenom udovoljavanju svom Učitelju. Zapravo, to je više masaža nego milovanje. Prvi udarac ostavlja nagoveštaj moje mokroće na mom mesnatom zadnjem delu, i na samo kratku milisekundu, ponekad se stidim da je batinanje – ista kazna koju sam apsolutno mrzela kao devojčica – tako intenzivan uzbunu za ja sada. Općenito, On će mi držati kosu podalje kako bih se mogao potpuno usredotočiti na to da mu ugodim, da što više spustim Njegovu vruću muškost. Praktično se penjem na Njegovo tijelo i sjedim u Njegovom krilu, moja ljubav se prelijeva na Njega dok dijelimo dug, dugotrajan, iskren poljubac. Povlačenje sada postaje prilično bolno, jer se na suprotnom kraju mog torza formira vruća bol.moji jauci su glasniji i dišniji, moje tijelo sve jače grči butinu mog Gospodara. Izazov je progutati Njegovo sjeme dovoljno brzo, a da ne dozvolim da ijedno prolije iz mojih malih usta, ali obično mogu odgovoriti na ovaj izazov. Dok moji kukovi počinju nežno da se kotrljaju i tihi cviljenje mi izlazi iz usana, lijeva ruka mog Gospodara poseže za mojom kosom i pažljivo me vuče, vršeći blagi pritisak na moju lobanju bez nanošenja ikakvog bola. Ali nekako, pronalazim volju da kleknem pored svog Gospodara, sagnem se i progutam Njegovo tvrdo, slinjenje najkorištenija aplikacija za upoznavanje 2020. cbs nova emisija za upoznavanje. TAKO mi je muka čitati ovo He/me sranje. Ponekad radim brzo, očajnički želeći da se hranim Njegovom ljubavlju.
Ali, na kraju, napuštamo krevet da službeno započnemo dan. Prvi udarac u donji deo obraza je uvek zapanjujući i zaista mi ubrzava otkucaje srca. Međutim, obično me jednostavno gurnu iz krila mog Gospodara kada me završi sa batinanjem. Masaža mog derrière-a pomaže mi da se polako probudim, a također uzrokuje da moje tijelo reagira na Njegove stručne dodire. Slušanje Njegovih tihih dahtanja i Njegovog promjenjivog disanja ispunjava me ogromnim ponosom i odbacuje me dalje.
Uz tihe, suzdržane zvuke, On me čvrsto hvata za kosu i ispunjava me svojom ljubavlju.