Muškarac rak u zabavljanju

strogo dolaze glasine o zabavljanju

Sinoć je bilo vrlo, kako kažete, zanimljivo.""Slažem se s tobom, Anthony. Kada je završila, samo je zurio u nju. Na kraju stola, Amanda je pijuckala piće i promatrala izraz na Brianovu licu. Okrenula je broj i čekala odgovor."Zdravo", čuo se glas sa blagim italijanskim naglaskom."Anthony, želim da me od sada zoveš Deanna muškarac rak u zabavljanju. Brian je zastenjao.

Cathy se nasmijala. Navukla mu je džemper i košulju preko glave, a zatim zgrabila njegove pantalone i donji veš, praktično ih otkinuvši sa njega.

Možemo otići negdje na piće i nešto pojesti.""Nisam baš siguran u vezi pića, Dee, ali ostalo zvuči dobro. I to je isključivo tuš, ha, Bri?"Sat vremena kasnije, Brian je sjedio u odjelu ženskog donjeg rublja kod Nordstroma, dok je Deanna isprobavala nekoliko komada izuzetno oskudnog donjeg rublja od crne čipke. I zaista mislim veliko!"Uputila mu je jedan od svojih zlobnih osmijeha. Cathyne su se oči na trenutak prebacile na Dee kao da priznaje da zna šta se događa ispod stola. Nastavila ga je držati još trenutak, dopuštajući njegovom omekšavajućem kuracu da ostane u toplom, vlažnom milovanju njenih usta.

Još jedan od njenih planova je bio sastavljanje. Možeš li to učiniti?""Da, Deanna, ja to mogu.

Sjedio je zureći kroz prozor pokušavajući da se prisjeti svih događaja od prethodne noći."Čovječe", pomislio je, "mora da sam popio više tog šampanjca nego što sam mislio."Sjećao se većine večeri sve dok nisu izašli iz limuzine, a onda su stvari postale nekako zamagljene. Pitao se osjeća li se Dee tako grozno kao on strogo dolaze glasine o zabavljanju. Otvorila bi vrata garderobe da mu pokaže šta je modelirala. Cathy se brzo složila i Amanda je stidljivo klimnula glavom."Šta kažete na Blue Lounge, odmah uz ulicu?"rekao je Anthony."To je Plavi salon", odgovorila je Deanna i svi su izašli na ulicu i krenuli kao grupa prema baru. Sada imam zahtjev.

Bilo je pet do tri. Glava ga je jadno boljela. Iskrala je jezik i bacila se na vrh njegove muškosti. Njene grudi su bile mnogo veće od Dee, pune i okrugle, bez ikakvih opuštenih grudi dok su ponosno stajale dalje od njenih grudi.