Strogo dolaze glasine o zabavljanju

Neka vidi da sam voljan da se izložim i da se vrtim po sobi punoj žena -- onda bi morala znati da mi je stalo.

A kasnije je sjediti zajedno i samo uživati ​​u večeri s njom bilo ljepše nego što sam ikad zamišljao. Ne kada je sve o čemu je mogla misliti bilo da je vezana i jebana unutar jednog centimetra svog života. Zatim je posegnula u svoju torbicu, nasmiješila se pomalo stidljivo u moje oči i pružila mi komad papira i rekla: „Danas sam napravila ovu listu i pitala sam se da li biste hm...
Sve su to stvari koje bih volio probati s tobom... Srce mi je već lupalo, znao sam da se moram dovoljno smiriti da joj dam ono što joj treba, inače će se ovo dogoditi jako brzo.. I zaista, ako je tako htjela da je osvojim, ko sam onda ja da se svađam. Konačno, umoran od petljanja po kuhinji, samo sam je podigao s nogu, bacio je preko ramena i udario je po leđima, dovoljno snažno da sam znao da mora da bocka, iznenađen što je sve što je uradila bilo kikotanje i izvijanje, kao ona volio. Kakva je nestašna mala stvar ispala, i dovraga, jesam li se ikada nadao da ću je učiniti svojom, sada više nego ikad strogo dolaze glasine o zabavljanju. Uznemiren i spreman da se uhvatim u koštac sa njim, skoro sam poželeo da viknem na prokletu stvar da se spusti, budući da sam još morao da uradim neko istraživanje, koje očigledno neće uključivati ​​njega, ili da se izvučem. Ali čini se da je previše radoznala o tome šta još nismo zajedno radili, da čita bilo koju poeziju koju bih mogao napisati za nju, ili da joj je mnogo stalo do toga da li sam popravio njenu slavinu koja curi, ili bilo šta drugo što sam planirao da uradim pokušajte da joj se udvarate.

Sve što sam trebao da uradim je da joj dam do znanja da je ono što smo delili bilo kao noć i dan u poređenju sa onim što sam imao sa bilo kojom drugom ženom pre nje - što je naravno bila istina. Ali imao sam osjećaj da to što joj kažem da ima najslađi stalak koji sam ikada vidio, ili definitivno najljepšu macu daleko, nije ono od čega bih trebao početi. A da sam ovo zabrljao, izgubio bih je, a ona bi se udala za nekog dosadnog starca iz svoje crkve, za kojeg sam znao da joj nije stalo, samo zato što je njen stari mislio sa skoro dvadeset... Dakle, izgleda da je ipak bilo nečega u ovom udvaračkom poslu. Dakle, znajući da ovo ne mogu zabrljati, prelazeći beleške koje sam zapisao na bloku pored tastature, prema takozvanim stručnjacima za odnose, trebalo je da radim stvari kao što su: Namrštio sam se nakon što sam to pročitao, jer kada smo Kat i ja razgovarali, stvarno smo se povezali, a ja kada sam bio s njom, ona je bila jedino što sam mogao vidjeti ili čuti -- posebno kada je vikala moje ime, sve vrijeme kada sam je tjerao da dođe . Pošto sam uzeo slobodan dan da radim na listi, odlučivši da nema vremena poput sadašnjeg, sledeća stvar za koju sam znao da moram da uradim je da izađem i obavim malu kupovinu kako bih svoj plan pokrenuo. Dakle, nastavio sam čitati i bilježiti dok sam išao. S obzirom na to da mi je ona uvijek bila u mislima, počeo sam se pitati zašto ranije nisam pomislio da radim neke od ovih stvari.

Tako sam, odmahujući glavom, čitao i sledeći savet je rekao: - Trebalo bi da pokušam da se zainteresujem za ono čime se ona bavila. Dok smo jeli, pričali smo mnogo, o skoro svemu pod suncem, i nije bilo veliko iznenađenje, ubrzo sam shvatio da je pored toga što je prelepa i seksi kao pakao, bila zaista bistra i fascinantna za razgovor.