Engleski termini za upoznavanje

Jen je pala na koljena da me poljubi dok je moj penis punio Danielle."Pretpostavljam da i ti želiš malo njegovog kura", rekla je Danielle."Pa da", rekla je Jen."Ja sam jedini koga još nije pojebao."Povukao sam svoj kurac od Danielle, trljajući ga preko njenog dupeta.
Da se nisam oporavljao od ogromnog orgazma koji mi je dala, pojebao bih je tada i tamo."Hoćeš da svršiš sa mog jezika ili prstiju?"upitao sam je nakon dugog francuskog poljupca."Mmmmm, oboje", stenjala je Danielle."Tako sam jebeno napaljen."Uhvatio sam je za struk i podigao je na ivicu bazena. Jen se napela, otvorenih usta dok je dolazila, a zatim je pustila, skoro stopivši se u Christy. Prskao joj je po leđima u kapljicama. Pritisnuo sam kurac preko nje, kvaseći njen bikini Daniellinim sokovima. Nakon što je popila usta, poljubila je Jen. Dlanirao sam njene grudi dok je povlačila donji deo svog odela da mi pokaže svoje natečene usne.

Usporio sam korak, osjećajući svaki centimetar dok sam gurao s njenih usana."Dušo, ne mogu izdržati, gdje hoćeš moju spermu?""Svrši svuda po njoj i vidi hoće li je Christy polizati", rekla je Danielle engleski termini za upoznavanje. Prevrnuo sam se na leđa, za trenutak proveo."Hej ljubavniče, šta misliš da Christy i Lisa rade sa tvojom sestrom?"zadirkivala je Danielle. Gledao sam kako su se Christy i Jen ponovo družile."Izađi i pridruži nam se", povikala sam iznenada."Jen želi", rekla je Christy dok je prekidala poljubac."Ja ću se pobrinuti za tvoju sestru."Posljednjim poljupcem, Jen se rastala od Christy, praktično iskočivši na stražnja vrata.

Gurnuo sam Danielle do kraja, probijajući joj macu dok se migoljila. Dok sam gurnuo prst u nju, vidio sam Danijeline bradavice čvrsto pritisnute na njeno odijelo. Noge su joj se širom otvorile dok sam joj pritisnuo kurac preko usana, a zatim skliznuo u nju uz mali potisak. Nastavila je lagano milovati moj penis, prsti su joj klizili gore-dolje po omekšavanju."Mislim da želi da vidiš šta je danas kupila."Još sam dahtao od rukovanja koje mi je Danielle pružila, ali posegnuo sam u vodu i pritisnuo dva prsta preko međunožja njenog jednodijelnog odijela. Povukao sam gornji dio bandoa i držao joj bradavice. Podigao sam pogled kad je došla do daha i vidio Christy i Jen kako se ljube na kliznim staklenim vratima. Na sve četiri, uzvratila mi je pogled."Jebi me", rekla je jednostavno. Zgrabila je moju osovinu, puštajući je dok je glava prodirala u Jen. Izvukao sam prste i ugušio njene mačkice ustima, smočivši lice dok su joj se kukovi dizali za jednu stopu u zrak. Zabio sam dublje, držeći Danielle za bokove dok se naginjala naprijed na laktovima.Čuo sam kako se staklena vrata vrta otvaraju na moj drugi udarac."Hej, sačuvaj nešto od toga za mene", povikala je Jen.

Tri udarca u njega, izvukao sam i trzao kurac preko Jenine smeđe kože. Sada na leđima, Danielle je posegnula i razdvojila bikini. Raširila je noge šire, stenjajući i dahćući dok sam je ispitivao.
Drago mi je da obnavljate seriju!Iako kratka poglavlja, zabavna su, erotična i dobro napisana. Kako je počela jače stenjati, uhvatila me je za glavu i ugnječila je u svoju macu. Nastavio sam gore-dolje sa dugim lizanjima.
Zatim sam pogledao vrata terase."Imamo publiku", rekao sam, ljubeći joj pičku. Prestao sam lizati i uvukao dva prsta u nju, zategnuta i pokisla.

Njena maca me je uhvatila dok sam je pumpao, znao sam da sam blizu da ponovo eksplodiram. Njeno tijelo je nateklo i mreškalo se kroz njeno odijelo dok sam joj skidao naramenice da bih otkrio njene izdašne grudi.

Christy je pogledala preko Jeninog ramena i namignula nam. Jen je dlanovima pritisnula staklena vrata. Podigao sam pogled prema njoj, jedva vidjevši kako su joj usta ostala otvorena dok je gugutala zbog svojih grudi. "Bolje da uđeš unutra i vidiš Christy", rekla je Danielle. Njena lijeva ruka pokrivala je Jenin klitoris, trljajući ga dok sam ja nastavio gurati."Želim sve u svojoj pički," Jen je stenjala, "Napuni me."Pukao sam pri sljedećem udaru, svršavajući tako jako da sam prestao gurati dok se Jen pritiskala da me upozna.

Osjećajući se hrabro, gurnuo sam treći prst u nju, ispunjavajući je svakim udarcem."Yesssyessfuckyesss", povikala je Danielle, "ooohhhgoddddyesss."Dok je došla, njeni sokovi su štrcali na moj zglob i pokrili bradu. Naslonila se unazad, bedra na ivici bazena, dahćući dok sam lizao vodu iz bazena s njene meke kože.