Kršćanska arapska kultura upoznavanja

Ne smeta mi LA, ali ni on se ne osjeća kao kod kuće kršćanska arapska kultura upoznavanja. Ako ništa drugo, sada smo bili prijatelji.

Da nismo išli na turneju, nisam siguran da bih mogao otići. Međutim, sada smo našli hrabrosti da se uhvatimo u koštac s njima.

Za razliku od prošle turneje kada se sve raspalo, ovaj put umorni i istrošeni kao što smo bili mi, nije bilo gadne kučke. Ti voliš Molly i ja znam da te ona voli, svi to vidimo. Bio je to početak kratkog, ali intenzivnog perioda dugih dana u studiju.
Jebi mi, zašto moje pjesme nikad nisu dovoljno dobre za tebe?"Uznemiren sam pokušao da izbacim nogu iz usta, "Mel, ti si odličan tekstopisac i nema ništa loše u njima, stvarno volim ove pesme, samo sam imao par predloga. Svirke neće biti problem. Da smo preživjeli, vjerovatno bismo uspjeli, ali to će biti ekspres lonac. Moll je ostala s nama tokom cijele turneje i moram reći da je bilo teško biti s njom svaki dan. O, jebote, dolazi... Počela sam da dobijam priznanje i nudila sam razumne nastupe." Grozno se nasmijala: "Vau, dušo, možeš ponekad biti tako naivna, sada će biti mnogo bolje, album dobro ide na top listama, imaš tri singla na top listama.
Ako te nervira, radije bih ih ostavio kakvi jesu."Namrštila se, "O odjebi sranje, bože, samo mi reci šta nije u redu s njima?""Ništa nije u redu s njima, samo imam nekoliko malih promjena koje bi im mogle olakšati protok.""Teci lakše ha..." Vidio sam kako joj se lice stegnulo, "Pokaži mi, hajde pametno dupe pokaži mi."Prvo sam počeo sa lakšim, uzeo sam akustičnu gitaru i počeo da je sviram onako kako sam je čuo u glavi, onako kako sam je snimio. Njena noga je lupkala po njoj, što je bio dobar znak. Kasnije u krevetu, nakon vođenja ljubavi, plakala je, suzama od prave radosti, objašnjavajući: "Dušo, mislila sam da sam te izgubila i to me je uplašilo.
Trebao sam biti iskren sa svima ali sam bio tako ljut na tebe. sve dok znam da se vraćaš, nije me briga, sranje da je spremna, mogli bismo je vidjeti zajedno."Nasmijao sam se, "Znači očekuješ da vjerujem da ćeš biti u redu s Kim ako provedem noć s Kim?"Polako je klimnula glavom, ozbiljnim izrazom lica koja je skupila oči, "Da, pokušala sam da objasnim mnogo puta, ja vidim seks i ljubav drugačije.
Bilo je suza od nas oboje, njene oproštajne riječi su ublažile moj strah da je više nikada neću vidjeti, "Reci Molly da je volim, i nemoj me izbaciti iz svog života, još uvijek možemo biti prijatelji. Gloria će imati napad ako joj kažem da smo" pravim besplatan šou, posebno u jebenom Lawrenceu...je, budi ozbiljna." Cindy ju je otkinula, "Na Mi je u pravu, moramo se zahvaliti, i moramo proslaviti sa fanovima koji su sve ovo omogućili.

Gledajući njene tužne oči dok smo se Kim i ja ljubili osjećao sam se pomalo krivim što sam toliko uživao, samo bih volio da sam mogao eliminirati osmijeh. Kada sam završio, soba je bila ispunjena tišinom sve dok Mel nije klimnuo glavom, "Jebi se, Mi... Ponekad kažeš najokrutnije stvari. Ne potpuni poljubac, samo najmanji dodir sa padom, njene oči su bile zatvorene i moja ruka je stala iza njene glave i nežno sam povukao dok se nežni dodir koji se nije promenio, a njena usta su se otvorila prihvatajući moj ponuđeni jezik. Bila je dio mene, toliko mi je nedostajala kad smo bili razdvojeni, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje.

Naravno, bilo je nemoguće ne skočiti s njima, umotani u emociju, svi smo skakutali zajedno kao Masai ratnici, plakali, smijali se i divlje se ljubili dok je Molly objašnjavala Melu i Cindy oko čega je bila sva frka. Njena vrela usta klizeći po mom tijelu dok mi je spuštala haljinu u svilenkastu lokvicu na podu, zakikotao sam se i uzvratio klizeći niz njenu haljinu i okrenuli smo se i povukli Molly u mješavinu skinuvši je golu kao i mi, s rukama i ustima posvuda i sa gradskim svjetlima treperi kroz thNa ogromnom prozoru, ljuljali smo se zajedno goli, tri vrela tela spojena zajedno, nemilosrdno se previjajući.