Kako odabrati najbolje stranice za upoznavanje

Pošto nismo mnogo jeli na letu, prilično smo ostavili prtljag i vratili se u glavnu ložu na večeru. Todd nastavlja pumpati svoj fini kurac, muzeći još sperme iz svoje osovine, kapajući je na moj brežuljak, grcajući i stenjajući svakim udarcem. Loš razvoj karaktera, užasni pokušaji izvođenja dijaloga, glumice sa očiglednim grudima, a glumci s više mastila nego dlaka na tijelu.

Jedan od ovih filmova bi bio upravo ono što mi je trebalo da pokrenem temu s Toddom. Todd mi je od tada rekao da je to jedna od stvari koje su mu bile najprivlačnije kod mene. Smijemo se, ljubimo i grlimo, uz napomenu da je ovo trebalo davno probati. Moja prva prava ljubavnica bila je moja drugarica iz spavaonice Jane, koja je bila naivna i avanturistička kao i ja u to vrijeme, i iako nije imala istu želju da se igram s njenim dupetom, uvijek je bila vrlo pažljiva prema mojim potrebama .
Za nekoliko sekundi prelistavao sam jelovnik 'samo za odrasle', čitao primamljive naslove i zadirkujuće opise, a onda me pogodilo. On i dan-danas vjeruje da je to bilo moje prvo analno iskustvo. Moje natečene ružičaste bradavice bile su potpuno uspravne, a moje male sise su se natopile, izgledale su veće od normalnog i osjećale sam se puno i teško. Bili smo u braku skoro godinu dana kada sam počela da primećujem da imam poteškoća da postignem orgazam sa Todom, bez obzira šta bi on uradio kako odabrati najbolje stranice za upoznavanje.
Lješavanje za njega nikad nije predstavljalo veliki posao prije nego što me je upoznao, a natjerala sam ga da ode još više prije nego što je uspio vidjeti bilo šta osim poljupca za laku noć. Dok se intenzitet Toddovog udaranja povećava, a njegove ruke sada rade na mojim natečenim grudima, privlačim ruku do svog ugriza i počinjem grozničavo raditi svoj bolni, ukočeni klitoris u kružnim pokretima svojim prstima. Njegova tvrdoglavost počinje polako da se nestaje dok on istiskuje zadnji mliječni sok preko svojih prstiju i na moju macu. Todd je tada često putovao poslom i povremeno bi me mogao povesti sa sobom kada bi to naše zračne milje dozvoljavale. Visok, vitak, atletske građe, dobro obučen i fino manikiran. Mora da sam bio duboko u fantaziji, jer nisam uspeo da stignem Todda sve dok me ne povika iz glavne sobe kabine. Pripremajući se, spakovala sam svoj vibrator, perle, mirisna ulja i otišla kupiti novo rublje. Toddove masivne ruke cijede suvišnu krv iz mojih čvrstih sisa sa svojim natečenim, ružičastim brazdovima veličine srebrnog dolara koji vire ispred mog lica.
Vratila sam se pameti baš na vrijeme za Toddov vrhunac. Uz glasno gunđanje, povukao je svoju klizavu erekciju sa mog dupeta i počeo da udara šakom preko njene natečene glave dok je lebdela nad mojom još uvek široko razdvojenom pičkom. Zašto se ne zavališ, opustiš i pustiš da te okupam". Otkotrlja se s kreveta, stajaći sa strane da skine pantalone. Dahćem dok njegova dva debela prsta guraju pored mog sfinktera u moj rektum. Jedna pumpica njegove šake, a druga količina soka prosula se sa kraja njegovog kurca na mene.

Kad bih uspio skupiti hrabrosti, ovo bi bilo putovanje koje niko od nas nikada ne bi zaboravio, a kad bih se opustio, barem bih imao malo vremena sam sa svojim igračkama. Njegov uljem zalizani kurac gurnuo se gotovo bez napora u moju rupu, a mi smo zastenjali gotovo istovremeno s njegovim početnim udarcem. Vratio se sa mnom u našu kabinu da se brzo osvježi, a onda je otišao na sastanak. Gledajući akciju, jedan super krupni plan za drugim ogromnih erekcija koje se pritiskaju u čvrsto naborane otvore, sjećam se kako sam se prilično uzbudila i počela zamišljati kako će se osjećati debeli kurac mog muža da sklizne u moju rupu. Kad bolje razmislim, ima mnogo toga što on ne zna o meni.. Sve što biste očekivali od hotelske pornografije. Nakon fakulteta, imao sam sreću da upoznam još jednu pažljivu ženu, mnogo stariju od mene, koja me je svojim vibratorima i analnim perlama uvela u novi svijet zadovoljstva. Savijam koleno da omogućim svom ljubavniku bolji pristup, i guram se dole da ga dočekam, klizeći njegovim prstom u svoje dupe do njegovog trećeg zgloba."Mmmm" ja zastenjem od ushićenja dok on počinje da povlači svoju cifru za sondiranje, dodajući drugu koju je samo nekoliko sekundi ranije nakratko prodrla mokra pička. Sjeo sam naprijed, dopuštajući mu pristup mojim leđima, a zatim se digao na sve četiri kako bi mogao obratiti više pažnje na moju čvrstu, okruglu pozadinu. Trebalo je nešto mnogo većeg obima od mog prsta da mi pomogne u ovoj prilici, ali znala sam da će moje strpljenje biti nagrađeno ako samo mogu zadržati intenzitet svoje želje dovoljno dugo da se moj muž vrati. Ovo je bilo ono što mi je trebalo da svršim sa svojim mužem, i svršila sam. Sjećam se da sam toliko željela da mi samo zabije prst u zategnuto dupe dok je prelazio pjenastim pufom preko mog dupeta, nastavljajući niz stražnji dio mojih bedara, ali avaj, trebalo bi više od želje. Scena koju je Todd gledao smjenjivala se od pogleda na lica glumaca dok su bludničili pseći stil na haubi hot-roda, do krupnog plana glumčevog ogromnog kurca koji je probijao guzicu glumice ubrizgane silikonom. Zatim spušta drugu i bojažljivo počinje da mi je ubija u anus. Todd me uhvatio za noge na sredini bedara i povukao do ruba kreveta. Ono što nisam shvatio je da kada je film počeo, televizija će se automatski vratiti na njega kada se ponovo uključi.