Stavovi prema online upoznavanju

Očekujem da kasnije pokušaš zategnuti anus.”„Pa, ​​želim da naučiš kako da uzimaš puno kuraca. Hteo sam da te pustim da se igraš sa mojim sisama, da ih popušiš, možda da te odvežeš, ali ti si sve što jesi i nećeš. borci su mi nekako dosadni. možda bi mogla da me odvežeš pa da te skinemo i vodimo ljubav...” “Vidiš, trudim se da budem fina tebi, Squiffy, i šta se dešava?Upropastiš ga za sebe. Ne mogu da prebolim koliko su male igle i stvari u konopcima.”“Oh, molim te, nemoj da vrištiš, Squiffy... Bože, imaš ljepotu ispod...” “Pa dosta toga.
Sada je zadovoljan time da očvrsne moje ljubavnike kako bi mogli ući u mene, i očistiti me kasnije, a ja razmišljam da se udam za Olivera.”“Ali mogao bih se oženiti tobom umjesto toga, pregledao sam tvoju Roth IRA. Trljam ti jaja, a ti počinješ da mlatiš kurac u kauč, kao da me želiš pojebati-” „I onda mi daješ nepristojne prijedloge da se skinem kako bi se mogao nositi sa mnom. To će vam pomoći da mirno ležite. Zaista, imam.”„Mislim da je tvoj najveći problem čitavo mačo sranje. Ali moraš biti susretljiv prema mojim gostima.”“Bilo bi uzbuđenje za mog frizera da može sodomizirati okružnog prvaka u teškoj kategoriji, Squiffyja.”. Sva ta hetero normativna sranja.”“Šališ me?Trebao bih da te odvežem i pustim da se obučeš i odeš.”"Ne zao mi je. Ne puštam samo nikoga ovdje, što znači da mi je stvarno udobno stavovi prema online upoznavanju. Ovo je zabavno, gore-dole, vaš mali džojstik.”“Pa, sve je u vezi dna karlice. Jednostavno nisam radoznao.”„Ali imam pet e-mailova koji govore drugačije!““Prošao sam kroz ovo sa Oliverom.

Moja druga – Rosalie, ona je kao da ulazi u Grand Canyon.”„Kladim se da je Rosalie kurva. Uvek se migoljiš kad te udarim, a ne znam da li zaista želiš da budeš rob.”“Da, stvarnost i fantazija se ne poklapaju.”„Pa, ​​naravno sada. Nikada se nisam udala za Squiffyja... Zovu se Kegelove vježbe.” “Wow. Kladim se da tjeraš svoje takozvane normalne djevojke da te duboko u grlu, zar ne?”“Tačno. To je trebalo da vas podsjeti da ne budete svinja opsjednuta seksom. Ali gle, ja to sve skidam, kao što si hteo!”“Tako si spektakularan. Tash je žao zbog onoga što je uradila za svog dječaka...” “T-hvala ti, Tash... Gledao sam jednu sa tobom, iz istočne Evrope, i devojka je izgledala kao da bi mogla da ubije momka, ali ti si bio tako uzbuđen!”“Da!Pošast. Treba mi malo zadovoljstva, pa ću jahati gore-dole na tebi, ali bolje bi ti bilo da se kontrolišeš.”“To je nevjerovatno.imaš tako čvrste usne.”“U redu, radim vježbe za mišiće vagine. Možemo razgovarati o pomaganju gej momcima. Nije ni čudo što sam te vezao.”“Molim te, nemoj me udarati s tom stvari.

I ja se osjećam poniženo.”“Pa, kod dječaka je drugačije. Zato uvijek pitaš... sviđa ti se moja duga kosa...” “Vidiš, udario sam te po jajima. Ali, provela sam dosta vremena s njim, a on je sada prava seka... Jadni Oliver, još jedan moj prijatelj je zaključan u ormanu, tamo je cijeli dan, i ne želim da bude previše ljubomoran znajući da me moraš vidjeti u sirovom stanju.”“Da, ali ne želim da svršiš. Ali, imam nešto ovdje u svojoj ladici – na sreću, još uvijek ste vezani – što bi moglo pomoći.”“Sada ću ti, Squiffy, protrljati kurac, sviđa ti se to, zar ne?”“Dobar je osjećaj, zar ne?Misliš na moje velike sise, i kako bi volio da se sliniš po njima i trljaš kurac po meni...