Web stranica za upoznavanje miami

izlazak nakon traumatskog povezivanja

Sve što sada imam je moja kratka suknja, podignuta oko struka, držači i štikle!Gledam dolje u svoju macu dok nastavljam drkanje Seana. Predstavljam se kao Marilyn i rukujem se s Jakeom, crnim tipom, a za njim slijede Sean i čovjek koji je kupio piće, John.
Već neko vrijeme razmišljam o tome da to uradim, ali uvijek sam ga flaširao u posljednjem trenutku. Potpuno je gol, odmah pored mene. Trebalo bi da me bude sramota, ali nisam!Trebalo bi da se osećam krivim, ali nisam ništa uradio!Sada sam se vratio u svoju sobu i srušio sam se na krevet.Čini se da se krevet vrti, ili je to soba, ili samo ja?Osjećam se tako nasmijano i bezbrižno!Trojica muškaraca izgledaju zbunjeno. Jedan od njih dolazi!Stoji pored mene, tik do mene i čeka da naruči još piva.
Svakako su vrijedni drugog pogleda!Gledam ih neko vrijeme i siguran sam da su primijetili. Našli su mi stolicu u uglu, gotovo skrivenu od ostatka šanka, stisnutu između Jakea i Seana web stranica za upoznavanje miami.
Deluju kao pristojna gomila momaka, a mi se već odlično slažemo!Primjećujem dosta seksualnih nagovještaja koji se nalaze u razgovoru, ali mi uopće ne smeta. Kako muškarci mogu biti predvidljivi!Upravo mi se ponudio da mi kupi još jedno piće!On se tako lako upustio u to!Izbliza izgleda još bolje, u stvari pravi ulov!On besposleno ćaska sa mnom, a ja mu jasno stavljam do znanja da sam sama i zahvalna na njegovom društvu!Ponovo pada na to i sada me poziva da se pridružim njemu i njegovim prijateljima u niši. Ima slani okus. Samo se smejem, dok se vrtim!Jake se spušta do mene, a ruke mu sada stoje na mom trbuhu. Znam da sada može vidjeti pravo niz moju bluzu, duboko u moj obilni dekolte. Jedan je crnac, a dva su belci.
I ja cumming!Vičem tako glasno da ceo hotel mora da čuje!Jake se izvukao iz mene, ostavljajući trag ljepljive bijele sperme koji teče od moje mace preko kreveta!Sean mi se popeo između nogu i jebao moju rabljenu pičku. Sve mi se čini zamagljeno, a ja se još uvijek vrtim!Zgrabila sam njegov kurac i polako ga drkam samo nekoliko centimetara od mog lica!U mojoj ruci raste i stvrdnjava i tako je dobar osjećaj!Neko me vuče za gaćice i spušta ih.

Osećam da me oni izazivaju izlazak nakon traumatskog povezivanja. Uglavnom su svi biznismeni, možda i samo u prolazu kroz London.

Otvaram usta da uzmem Seanov tvrdi kurac. Možda će i danas biti isto?Za susjednim stolom sjede dva Japanca, elegantno obučeni, ali nisu moj tip!Pored njih je jedan muškarac, nimalo lošeg izgleda, ali čita The Guardian. Ponosan sam na svoju figuru, uopšte nije loš za udatu ženu u 40-im godinama, zbog čega se mnoge mlađe devojke stide!Sada se naginjem naprijed pretvarajući se da pretražujem po svojoj torbici. Moj muž je, na sreću, udaljen više od 250 milja sjeverno i brine o naše dvoje djece.
Završio sam svoje sastanke ranije nego što sam očekivao, tako da sam danas mogao da stignem na voz kući, ali danas mi se sviđa malo zabave!Pijuckam već treći G i T, a tek su četiri popodne!Ali šta dođavola?Ponekad jednostavno morate raspustiti kosu i opustiti se!Gledajući po šanku, vidim nekoliko muškaraca, neki sami, poput mene, drugi u parovima ili grupama.