Izlazak nakon traumatskog povezivanja

agencija za upoznavanje West Midlands

David je odlučio otići.
Ali s obzirom na večerašnje vremenske prilike, odlučio je da svoje izgnanstvo skrati u korist tople kuće. Bio je spreman da započne svoj plan. Ne, želio je više.Želio je zadovoljstvo. Onda je vozio. Nije mogao da veruje šta se dešava!Njegova žena, njegova žena koju je volio i o kojoj se brinuo sada se predavala drugom muškarcu.
Za sebe je ovo opisao kao svoje vrijeme "Samo-izgnanstva radi samorefleksije". Plan o kojem je riječ fokusirao se na nešto što je Marissa rekla prethodne noći: da ga i dalje voli, ali da joj samo treba još malo. Međutim, zanošenje nikada nije prestalo. Na kraju je odlučujući faktor bio da je napolju još uvek bilo hladno. Dosta je čuo o njima i njihovoj zebnji. Ovaj put je ipak bilo razlike. Njegove misli prekinuo je novi zvuk: njegova žena se kikoće. Ipak, prije nego što je noć izašla, imao je svoj plan.

Međutim, čak iu ovom stanju straha, mogao je da shvati dvije stvari koje nisu bile na mjestu u kući. Neka se broje, onda si odlazim. Uuuh uhh uuuuhh uhh mm ... tako jebeno dobro...

Ali zašto si me zaustavio?"upita nepoznati muški glas. Bio je vrtoglav. Kao prvo, bio je auto parkiran ispred na ulici. Ovo su 1. Dejvidov plan je bio da kampuje, sačeka da odu u spavaću sobu i zaokupe posao, a zatim da svojim telefonom snimi audio snimak njihovog kršenja braka.Čak i pri samoj pomisli na to osjetio je kako mu tuga pomiješana s bijesom navire u grlo. poznati zvuk Marise kako stenje dok je doživljavala užitak seksa. Desno, vrata njihove spavaće sobe bila su zatvorena sa svjetlom koje je curilo ispod vrata. Morao je da se popne gore i snimi pravu akciju. Razbistrio je glavu, odlučan da krene naprijed. Ali nikad ništa nije čuo izlazak nakon traumatskog povezivanja. Zapazio je prljavo posuđe ostavljeno pored sudopera: dva kompleta tanjira, čaše i pribor. Neka se suoči sa svojim brakom i svojim vanbračnim jebanjem u isto vrijeme. tvoj kurac... David je bio shrvan. Nije baš zamišljao kome je bio pričvršćen da bi bio dovoljan za kažu da je bio maslinaste boje i poderanog: samo stereotipni zgodni tip sa debelim kitom.bili ste na ivici kreveta, a on je stajao koristeći se rukama kako bi se naslonio na krevet gotovo u položaju sklekova preko nje dok je ona držala noge otvorene agencija za upoznavanje West Midlands. Nigdje posebno, samo je lutao besciljno razmišljajući, smišljajući zavjeru.

Stenjanje, stenjanje, škripanje, jecanje. Stvari su za njih krenule naniže već otprilike godinu dana. Kao da su obični prijatelji."Isuse, ako je sve što je htjela bio usran razgovor, mislio sam da smo to zajedno imali", našalio se u sebi. Iako je David bio odvojen vratima, mogao je čuti svaki detalj onoga što se događa.

Obično bi se vraćao kući oko 20:00, ponekad čak i do 21:30. Pompezno ime, dakako, i nije sasvim tačno, ali je opravdalo njegove postupke pred samim sobom.
Kasnije ću dodati još nešto ovoj priči.