Agencija za upoznavanje West Midlands

Sam kralj je nekada bio ambiciozni bogati trgovac koji je kupio tron. Užasnuta Dina se sjetila svojih ožiljaka: "O, žao mi je, Markuse."Uspravno kao i uvijek, Marcus je zabio kopljem u Dinin anus, bol je bio gotovo nepodnošljiv, Dina je već pet godina vrištala, a prsti su joj se savijali, udarala je nogama dok je Marcus vjerovao u njen anus. Oprostila bi mu ovo jednom da je ejakulirao prije nego što je ona potrošena, prošle su tri godine. Porezi su opresivni" "Nadam se da će biti svrgnuti, nemam pojma kako mogu da tvrde da ih je Bog postavio da vladaju agencija za upoznavanje West Midlands.
Nikad nije bilo lakše. Porodica Orsini se nadala da će njihova svojeglava ćerka uspostaviti vezu sa Dinom, i iako bi se sama Kasandra nikada ne bi mogla povrediti, ponašala bi se jer bi njeno ponašanje dovelo do toga da ljubazna i nežna Dina bude kažnjena.

Oni su očajni, morate udariti."- reče Dina sa zlobnošću koju se rijetko čuje.. Ako je crkveni službenici pronađu, zbog nepristojnosti će je suditi i objesiti, očajnički je tražila prijateljsko utočište, sjetila se kafane koju su ona i Marcus posjećivali kad su imali novca, možda bi je vlasnik prepoznao i dao joj milost . Princeza Kasandra Orsini se zlobno nasmešila Dini, dok je Dina više puta bičevana.

Cassandra bi namjerno činila okrutne i neopravdane radnje prema svojim učiteljima kako bi gledala kako je Dina kažnjena. Opljačkala sam drevne ruševine Minoe i istopila toliko zlata da imam više bogatstva od tri kralja.""Nastavi, nastavi", rekla je Dina uzbuđeno, Marcus se zlobno nasmiješio i nastavio.„Vidite da sam pozvan na raskošnu gozbu, monarhija u Kefaloniji se prenosi preko žena, zato je Kasandra toliko važna za kralja, kao njegova jedina ćerka, potreban mu je ambiciozni vladar da preuzme bačeno i spasi svoj život od seljačke bune.""Dakle, Kralj želi da oženiš Kasandru?"Dina je zbunjeno odgovorila."O, da, praktički me je molio, čak je natjerao Kasandru da se skine i vrti se u krug da mi pokaže "šta dobijam"" "Ona je ljepotica ali ima veoma široku zadnjicu i tako loš stav , bilo joj je tako neugodno da se izloži meni.