Besplatno upoznavanje West Midlands

Vidio sam je kako doručkuje u trpezariji i doneo moj poslužavnik i seo pored nje."Nije loše. Isto je i sa njenom bluzom, samo dovoljno prozirnom da vidi nagoveštaj boje njenog grudnjaka, koji je bio neke nijanse plave.

Ja sam, u dobru i zlu, na djevojke u ovom izazovu gledala samo kao na izazov. Naši seksualni dijelovi su savršeno odgovarali jedno drugom. Njen otac je bio profesionalni član odbora, zaradio je gomilu novca, prodao svoju kompaniju, trošili su njegovo vreme preplaćeno da bi nekoliko puta godišnje odlazio na sastanke širom zemlje. Nekoliko mojih djevojaka mi je reklo za tebe.

Ne znam koji je drevni mudrac rekao da treba paziti šta tražiš, jer ćeš to sigurno dobiti. Upoznali smo moj prvi dan u školi, na jednom od onih miksera koje je osoblje stavilo da te natjera da upoznaš nove ljude.Živjela je na podu ispod mene u spavaonicama i dogovorili smo se. Kako su se lijekovi pogoršavali, počela sam tražiti utjehu u naručju drugih žena. Nosila je crne pantalone koje su joj maksimalno pokazivale noge i guzu. Prošao sam kroz osam kuća u kampusu relativno lako, ali ova je bila nekako drugačija.

Bacite pred mene gomilu brojeva, ili književno djelo, i mogu vam reći sve o tome. Patricia je stigla oko devet, obučena za ubijanje kao i obično. Stvari su bile toliko loše da su čak i njeni roditelji stali na moju stranu. Bilo bi mi drago da vam pomognem ako želite.""Odlično! Sutra imam test, pa možemo li večeras?""Svake srijede! Kako bi bilo da nakon toga dođem u tvoju kuću?"Cijeli dan sam se nervirao. Smjer istorije umjetnosti, kao i svaka druga djevojka u njenom krugu. Njene tangi gaćice su se savršeno slagale.
Bila je jednostavno prelijepa, previše pametna, previše sve besplatno upoznavanje West Midlands. Znala je sve trikove i natjerala me da joj napunim macu još jednom kremom.
Posljednje što sam čuo za Patriciu ona pretvara trikove na ulicama San Francisca za pedeset dolara po komadu. Mislim da je bilo sve vreme. Počeli smo da se svađamo, imali smo dvoje djece da pokušaju spasiti stvari, što nikako ne uspijeva. Polako se spustila na mene, vodeći glavu mog penisa do njenog otvora.