Korake koje treba poduzeti kada izlazite s nekim novim

Vidjeti kako Beth i Jim masiraju jedno drugo do vrhunca bilo je sto puta seksipilnije od svega što sam ikada vidio u kožnom magazinu. Gledajući njenu glavu u mom krilu dok nisam mogao podnijeti zadovoljstvo, ponovo sam pogledao na zadnje sjedište. Lezi i zatvori oči. Jim nije gubio vrijeme spuštajući pantalone.

Znao sam da je magično drugačije. Nagnuvši se, šapnuo sam: "Samo se igraj sa mojim orašastim plodovima, onda bi trebalo da budem u redu do 'desert'. Minut kasnije, Lynn je poljubila svoj put uz moju osovinu.

Ubrzo su mu se svi kukovi gurnuli u Betina usta. Ostavila sam nekoliko posuda da se osuši na zraku, a onda sam pocijepala gore.

Budući da je pozadi bila pomalo tamna, Bethina otkrivena bijela koža izgledala je tako zabranjeno, tako erotično. Ti si prva devojka koju sam zvanično pozvao na pravi sastanak. Nakon što je podijelila hranu na stražnje sjedište , pojeo sam nekoliko pomfrita dok se Lynn konačno skupila, bukvalno. Njena maca je bila još toplija i vlažnija mojim zauzetim prstima. Sada je bila toliko mokra, lice joj je bilo napeto, koncentracija joj je nabrala obrve. Kako mi je glava počela bezumno da luta po moru hormona, postalo je lako zamisliti da nekako zajebavam Beth s velike udaljenosti. korake koje treba poduzeti kada izlazite s nekim novim. Parkirajući nas u stražnjem dijelu uslužnog prostora, Lynn se povukla uz ogradu. Dva dječaka tinejdžera imala su dobro oprane guzice i erekcije sapunaste.

Dok je Lynn otkopčavala farmerke, njeno duboko, otežano disanje govorilo mi je da se približava. Beth je pitala sve one koji ih uzimaju da li bi se kladili da ne može natjerati Jima kremu na pantalone prije nego stignu u grad. Promjene u Lynninom disanju su mnogo govorile;Definitivno sam je trljao na pravi način. Posljednji nježno stisnuvši Lininu macu, povukao sam ruku da povučem patentni zatvarač, a da ne signaliziram cijelom svijetu šta radim. Mogu li te pozvati na sastanak, a da ti ne poremetim planove?"Lynn se nasmiješila, počela da govori, ali sam podigao prst da je zaustavim."Mislio sam da bi nas četvorica mogli da odemo na Route 6 Drive-In sledećeg vikenda. Srećom, lokalni idioti su bili svi u dva auta naprijed gdje su ih svi mogli vidjeti, i kakva su to guzica. Proteklih nekoliko minuta bilo je tako snažno iskustvo da bih mogao beznačajno doživjeti vrhunac da moj periferni vid nije otkrio Karen, poslužavnik u ruci, kako se kreće našim putem."Hrana stiže!"Upozorio sam. Dva kalifornijska čizburgera, "bez luka, molim" su mi odjednom zvučala bolje. Beth i Jim su skliznuli pozadi, zauzeti radosnim zvukovima. Ali ipak osjećam nešto posebno kad god te vidim. Kukovi su se zabili u moju ruku, izbacila je sav vazduh u plućima tokom serije drhtanja. Zakleo se da jeste, ali nakon kratke pretrage njegovih gaćica otkrila je da ih ipak ima. Dok je Karen bila udaljena 15', prosiktao sam Lynn "Okotrljaj se prema uglu kao da si u polusnu.""Ja sam u polusnu, predobro si uradio posao ti talentovano malo govno."Ona je odgovorila.
Svojom slobodnom rukom kliznuo sam joj iza glave.