Salomon spoji nas

Zar ne postoji neki zakon protiv toga?"Carol je zadirkivala."Ne ako imaš 18," uzvratila je Joy."A, pošto jesi, onda je to tvoja riječ protiv naše.""U svakom slučaju, zvao sam da se uvjerim da si dobro. Nikada neću moći ići u školu izgledajući ovako."Rekla je naglas salomon spoji nas. Većina mojih prijatelja mi više ne dozvoljava da igram, jer uvijek osvajam njihov novac.""Čekaj malo, djevojke", rekao je Ray."Nemojmo stavljati kola ispred konja.
Hej, da ti kažem šta. A ti i Linda mozete Obucite se kako god vam je udobno. Ipak, bila je zauzeta, jer je jednom rukom milovala Rayev sada tvrdi kurac, dok se drugom igrala s Debbienom pičkom. A sinoć si dokazao da voliš pušiti kurac.""Ti si kurva, zar ne?"Carol je odgovorila."Koliko god to zabavno zvučalo, upravo sam obećao Joy da ću završiti s čišćenjem kuće. Trebao bih biti kuci do pet, a Debbie i Bill ce stici sedam.""OK, vidimo se onda", odgovorila je Carol.
Pokupila je neki suši i druge morske namirnice za večeru za oko osam ljudi -- mislila je da će Linda biti tamo i htjela je biti sigurna u slučaju da Ray ili Debbie i Bill dovedu neke prijatelje.