Je li Pajper i Aleks izlazili u stvarnom životu

Te večeri se sastajala s Janey za djevojački izlazak i nagovijestila je da će pokušati dovesti Janey kući. Udvostručila se od smijeha na Janeyin odgovor, ali ga nije podijelila sa mnom.Čekao sam kod kuće zabrinuto nadajući se da ću vidjeti Janey. Lily i ja smo se upoznali dvadeset godina ranije kada sam završavao MBA na Kolumbiji, a ona je počinjala medicinsku školu na NYU. Bila je bez pratnje i počela je tiho da plače dok je zarila glavu u moje rame. Janey je nježno stavila ruku na moje obraze i privela me na najkraći poljubac kada sam se ponovo obukla sa gaćicama. Rekla mi je da će te zadirkivati ​​zbog toga što nisi dovoljno velika za mene i koliko te je to uzbuđivalo. Potvrdila je, a zatim zatvorila oči;Zamišljao sam da je mislila na njega.

Bio sam impresioniran. Nasmijao sam se na način koji je pobijao bilo kakvo neznanje tog pojma."Nakon što je Lily znala da neće izdržati, zamolila me je da te uzmem kao jednog od svojih podređenih. Nadam se da odgovara, dobro sam pretpostavio koliko bi tvoj mali penis mogao biti mali."Pregledao sam kavez i vidio da je ugravirano "cuckie". Colette se nasmiješila kada sam ušao i posegnuo ispod pulta za malom kutijom, "dobro vrijeme, upravo je stigla. Telefon joj je zazvonio i nazvala je nekoga."Moja nova kucka me upravo tako smočila. Mogao sam reći da je već znala suštinu priče, ali je uživala da čuje više detalja i moju perspektivu. Osjećao sam se zalijepljen za zemlju.

Cijenio sam njenu zabrinutost, ali nisam vratio tekst. Lily je rekla da me je nagovorila sa Janey, ali kada je bila pritisnuta morala je priznati da sam na manjoj strani i Janey je izgubila interesovanje je li Pajper i Aleks izlazili u stvarnom životu.
Moja interna debata je bila kratka. Podsjetila me na Janey koja se smijala i odbijala. Bila je prekrasna, ali i briljantna, nemilosrdno iskrena i zapravo.