Stranica za odlazne sastanke

Sviđaju mi ​​se tvoje. Mark je spustio glavu i nježno ugrizao Lizinu lijevu bradavicu. Lisa se popela na sredinu kreveta.

Pomaknuo se iznad nje i oboje su stenjali dok je on puštao svoj kurac u nju. Lisa se nasmijala. Sretno."rekla je Lisa. Ili najrjeđe od to troje možete biti udovac kome je voljena nedostajala toliko dugo da je konačno skinuo prsten i došao na ovakvo mjesto u nadi da će naći neko društvo. Poljubili su se, Lisa je dovela Marka do vrata, a Mark je ušao u svoj kamion i odvezao se. stranica za odlazne sastanke. Lisa je stajala blizu kraja svog kreveta i Mark ju je gledao odozgo do dolje. Prošlo je više od 2 godine otkako je Mark bio sa ženom i više od godinu dana otkako je Lisa bila sa muškarcem, tako da su više od 15 minuta oboje bili zadovoljni dugim, polaganim, ujednačenim ritmom Marka koji je izvukao kitu napolje.

Po načinu na koji plačeš u pivo, ne možeš biti tip koji traži nešto sa strane. Mnogi ljudi dolaze na ovakva mjesta upravo iz tog razloga. Je li njihova veličina i težina jedina razlika?"upitala je Lisa."O, ne...
Nisi ovdje da tražiš ljubav... Kada su Lizine noge opustile stisak na Markovoj glavi, ona se oslonila na laktove i pogledala ga."Uvek sam uživao radeći to... Mark je uzeo njen broj i stavio ga u novčanik. Mark je stavio ruke na Lisine bokove i polako je jebao uživajući u zadivljujućoj toploj vlažnosti njene mace.
Mark se nagnuo i poljubio Lisinu macu. Lisin je uzdah pokazao tračak razočaranja kada je Mark konačno odvojio glavu od njenih grudi. Mark im je platio piće, a onda su on i Lisa ušli u njegov kamion i odvezli se do njenog stana. nakon svega toga još uvijek si težak."rekla je Lisa."Prošlo je više od 2 godine pa je dobro motivisan."rekao je Mark."Pa nemojmo ga tjerati da više čeka."rekla je Lisa. Bili smo zajedno cijeli život. mislim da mogu to podnijeti."rekao je Mark."Čini se kao da bismo tada mogli pomoći jedni drugima."rekla je Lisa."Mislim da si u pravu. Kada je Mark ispružio jezik i povukao ga od dna ka vrhu njene mace po prvi put, Lisa je naglo udahnula. pa..." rekao je Mark."Oh. Otišli su pravo u spavaću sobu, ali su se onda obojica ukočili."Pretpostavljam da su to reći i učiniti dvije različite stvari, ha?"upitala je Lisa."Da.

Lisa je podigla pogled prema njemu i nasmiješila se. Želim osjetiti težinu muškarca na svom tijelu.
grudi joj nisu puno pale kada ga je skinula. odrasli smo jedno pored drugog. Mark je pogledao Lisu. prošlo je tako dugo... Zastenjala je i cijelo joj je tijelo zadrhtalo. Pretpostavljam da ću se jednostavno izvući iz ovih."rekao je Mark."Ne...